1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Nevzat Dulkadir: Hainlerin hevesleri kursaklarında kaldı
Nevzat Dulkadir: Hainlerin hevesleri kursaklarında kaldı

Nevzat Dulkadir: Hainlerin hevesleri kursaklarında kaldı

Nevzat Dulkadir: Hainlerin hevesleri kursaklarında kaldı

A+A-

MHP Grupbaşkanvekili Nevzat Dulkadir Ağustos ayı belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili konuşurken "Darbe girişiminde kendini 1 dolara satan hainlerin heveslerini kursaklarında bıraktı." dedi. 

Gölbaşı Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Nevzat Dulkadir, Ağustos ayı meclis toplantısında 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. 
Gölbaşı halkının haber alma ihtiyacının basın mensupları tarafından giderildiğine değinen Dulkadir, vefa vurgusu yaparak Gölbaşı basınına başarı dileklerini iletti.


Dulkadir, “Yıllardır toplumun doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını, sorumlulukları çerçevesinde sağlayarak hak ve özgürlükleri korumakla yükümlü olan basın mensuplarının bayramını kutluyorum. Özellikle Gölbaşı’nda vatandaşlarımızın haber alma kaynağı olan vefakar, cefakar yerel basın mensuplarının da bayramını kutlar yaptıkları bu kutsal görevde başarılar dilerim.” diye konuştu.


“Ellerimizle diktiklerimizi gözyaşlarımızla söndüremeyiz”
 

Gölbaşı’nda çıkan yangınlarla ilgili konuşan MHP Grup Başkanvekili Dulkadir, konunun takipçisi olunduğunu ve ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını aktardı.
 

Nevzat Dulkadir şunları söyledi:
“Geçen ay Karşıyaka Mahallesinde maalesef kimler tarafından yakıldığı bilinmeyen bir orman yangını meydana geldi. Yetiştirilmesi yılları bulan ağaçlar kül oldu. Bu konuda vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Belediye Başkanımız Ramazan Şimşek ise Park ve Bahçeler Müdürlüğüne gerekli talimatları vererek tekrar ağaçlandırılması konusunda gerekli hassasiyeti göstermiştir, kendisine teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki ellerimizle diktiklerimizi gözyaşlarımızla söndüremeyiz.”


Kıbrıs Barış Harekatının 45’inci yıldönümüyle ilgili konuşan Dulkadir “20 Temmuz 1974 yılında dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’in ‘Ayşe Tatile Çıksın’ talimatıyla, kahraman ordumuz Kıbrıs adasında yaşayan soydaşlarımızın çektiği zulme son vermek için adaya çıkarma yapmıştır. Kıbrıs davasının yılmaz savunucuları Rauf Denktaş, Dr. Fazıl Küçük başta olmak üzere dönemin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Rahmetli Bülent Ecevit’i ve Başbakan Yardımcısı rahmetli Necmettin Erbakan’ı rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“Hainlerin hevesleri kursaklarında kaldı”
Nevzat Dulkadir, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak, “Hainlerin hevesleri kursaklarında kaldı” dedi.
 

Dulkadir konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yılını geride bıraktık. Dost görünümlü vatan hainleri bir kez daha ülkemizin huzurunu kaçırmak için sahneye çıktılar ama Türk insanının hala Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhunda olduğunu ve bu coğrafyada bu ruhun asla bitmeyeceğini hesaba katmamışlardı. O gece bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin her zamanki derin öngörüsüyle verdiği mesaj çok önemliydi. Hiçbir liderin nerede olduğu bilinmezken sayın genel başkanımızın ‘Biz seçilmiş hükümetimizin ve devletimizin yanındayız’ mesajı Türk milletinin ruhunu yansıtıyordu. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da CNN Türk televizyonuna telefonla bağlanması ve halkı sokağa çağırması ülkemizi parçalayıp kaosa sürüklemek isteyen hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır.”
 

Darbe girişiminden en çok etkilenen bölgelerin başında Gölbaşı’nın geldiğini de söyleyen Dulkadir, başta Özel Harekat Daire Başkanlığı olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında şehit olan vatandaşları rahmetle andı

İşte o konuşma;

Bu haber toplam 3945 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.