1. HABERLER

  2. Nişanlı katliamı
Nişanlı katliamı

Nişanlı katliamı

ölbaşı’nda bir benzin istasyonunda çalışan Gazi Aktaş, Seyranbağları’nda dehşet saçtı.

A+A-

Gölbaşı’nda bir benzin istasyonunda çalışan Gazi Aktaş, Seyranbağları’nda dehşet saçtı.

Ankara Emniyeti Cinayet Büro ekiplerinden alınan bilgiye göre olay Seyranbağları’nda meydana geldi. Özge Barışkan, 11 ay önce nişanlandığı Aktaş’tan kıskançlık krizleri nedeniyle ayrılmak istedi. Aktaş, daha önce defalarca öldürmekle tehdit ettiği Barışkan ile barışmak için evlerine gitti.
İkisini vurdu, intihar etti
Ancak olumsuz yanıt alan Aktaş, silahla nişanlısı Özge Barışkan’a defalarca ateş açtı. Araya girmek isteyen nişanlısının amcası Sadık Barışkan'ı da vuran Aktaş, silahı kafasına dayayarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri üç kişinin cesedi ile karşılaştı. Savcılığın incelemesinin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 
Amcasının arabasını yakmıştı
Gazi Aktaş’ın 3 gün önce de yine nişanlısının evine gelerek tehditler savurduğu ve kendisini evden kovan Sadık Barışkan’ın evin önünde duran otomobilini benzin dökerek ateşe verdiği öğrenildi. Aile, durumu polise bildirdi, ancak şikayetçi olmayınca Aktaş, serbest bırakıldı.

Ankara'da dün 22 yaşındaki Gazi Aktaş, kendisinden ayrılmakta ısrar eden nişanlısı Özge Barışkan'ı (18) ve amcası Sadık Barışkan'ı (27) öldürdükten sonra intihar etti.

Bu haber toplam 3745 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.