1. HABERLER

  2. Nuriye Atabey CHP'nin yeni başkanı
Nuriye Atabey CHP'nin yeni başkanı

Nuriye Atabey CHP'nin yeni başkanı

Nuriye Atabey CHP'nin yeni başkanı

A+A-

Nuriye Atabey CHP Gölbaşı'nın yeni başkanı.

 

Nuriye Atabey CHP'nin yeni başkanı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yapılan ilçe kongresinde 57 delegenin oyunu alan Gazeteci ve Yazar Nuriye Atabey CHP Gölbaşı ilçe teşkilatının yeni başkanı oldu.

Gölbaşı İlçe Başkanlığı 10. Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongreye Ankara Milletvekilleri Bülent Kuşoğlu, Ali Haydar Hakverdi, Aylin Nazlıaka, Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, CHP İlçe Başkanları ve delegeler katıldı.

YENİ BAŞKAN ATABEY OLDU

Gazeteci yazar Nuriye Atabey, CHP eski ilçe başkanı ve bir önceki dönemin CHP meclis üyesi Yusuf Aksakal ve mevcut ilçe başkanı Ümit Atak’ın yarıştığı kongrede divanın oluşturulmasının ardından başkanlığa aday olan isimler konuşma yaparak delegelerin desteğini istedi.  Zaman zaman kısa tartışmaların yaşandığı ilçe kongresinde yapılan konuşmaların ardından seçimlere gidildi. 195 delegeden 175’inin oy kullandığı ilçe kongresinde 57 oy alan Gazeteci Nuriye Atabey yeni ilçe başkanı oldu.

Çarşaf liste usulü yapılan seçimlerde Yusuf Aksakal 42, Ümit Atak 44 oy aldı. 33 oy da geçersiz sayıldı.

BİR AN ÖNCE BAŞLAYACAĞIZ

Seçimlerin ardından açıklama yapan Gölbaşı’nın  CHP’li ilçe başkanı Nuriye Atabey, sonuçların Gölbaşı’na hayırlı olması temennisinde bulunarak, böyle bir değişime Gölbaşı’nın ihtiyacı olduğunu ve çalışmalara biran önce başlayacaklarını ifade etti. 

Bu haber toplam 5229 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.