1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Nuriye Atabey'den CHP'yi karıştıracak açıklamalar
Nuriye Atabey'den CHP'yi karıştıracak açıklamalar

Nuriye Atabey'den CHP'yi karıştıracak açıklamalar

CHP eski ilçe başkanı Nuriye Atabey CHP'yi karıştıracak bomba açıklamalar yaptı.

A+A-

CHP eski ilçe başkanı Nuriye Atabey CHP'yi karıştıracak bomba açıklamalar yaptı. Kendisinin ilçe başkanlığından düşmesine neden olan yöneticilerin yeni yönetimde de yer aldığını söyleyen Atabey, bu yöneticilerin yerel seçimlerde meclis üyeliği pazarlığına alet edildiği de iddia etti.

CHP İlçe Başkanlığından istifa edip Belediye başkan aday adayı olan Bülent Elikesik ve yerine seçilen İbrahim Karaca'yı sert sözlerle eleştiren Atabey "sanki yangından mal kaçırırcasına partinin teamüllerine aykırı olarak yine partiye zarar verecek şekilde acelece bir ilçe başkanı seçtiler. " diye konuştu. 

İşte o açıklamalar;

TEHDİTLE... BASKIYLA... AYAK OYUNLARIYLA....

Biliyorsunuz ki ilçe başkanlığımdan düşürülerek ayrılmama sebep olan ekip şu anda ilçeyi yönetiyor. Yönetimimi baskı ve tehditlerle istifaya sürüklediler. O dönem vakitleri olmadığı için istifa ettiğini bildiren yönetim aslında daha sonra Bülent Elikesik’in yönetiminde yer aldılar. Yani şu andaki yönetim aslında seçimle gelen bir ilçe başkanını düşürerek şu andaki koltuklarında oturmaktadırlar. Bunu tek başına yapmadılar. Bir takım bölge milletvekillerinin desteğiyle ve elbirliğiyle yönetimi düşürüp ondan sonrada bu yönetime oturdular.

YANGINDAN MAL KAÇIRIRCASINA

Şimdi aynı yönetim Elikesik istifa ettikten sonra sanki yangından mal kaçırırcasına partinin teamüllerine aykırı olarak yine partiye zarar verecek şekilde acelece bir ilçe başkanı seçtiler. Partinin teamüllerine aykırı tüzüğe aykırı bir biçimde seçilen ilçe başkanıyla da yerel yönetime yürüyecekler öyle mi?

TÜZÜKTE HÜKÜM AÇIK

İlçe başkanlığı düştüğü noktada elbette bir aday çıkacaktır ancak bu kamuoyuyla paylaşılacak parti ile paylaşılarak ve tüzüğünde bu konuda açık bir hükmü var. Şayet yönetimden olmasa bile dışarıdan partili bir üyemiz ilçe başkanı seçilebilir.Ancak daha önce de söylediğim gibi sanki yangından mal kaçırırcasına aynı gül Elikesik istifa ediyor hiç kimse duymadan aynı yönetim kendi aralarında bir başka ilçe başkanı seçiyor.

GEÇMİŞİ OLMAYAN İBRAHİM KARACA NE YAPACAK?

Kısacası ayak oyunlarıyla benim yönetimimden istifa eden arkadaşlar yeni yönetimde yer alıyorlar ve Gölbaşının potansiyeli ciddiye almadan Gölbaşını, sol değerleri kucaklamayan ve geçmişi olmayan bir adayı ilçe başkanı olarak seçiyorlar. Şimdi soruyorum; Bu yapılanmayla nasıl seçime gidilecek. Hani bir laf vardır siyasette…. Yaptıkları yapacakları teminatıdır. Elikesik ne yapmıştır ki, şimdiki seçilen İbrahim Karaca ne yapacak?

SİYASETİ FACEBOOK'TAN YAPIYOR

Konya yolunun alta alınması dolayısıyla ciddi sıkıntılar yaşanırken Elikesik burada çok etkili olması eylem yapması gerekirken Bu işleri Allaha havale etti. Gerçi Elikesik politikayı alanda değil, Facebook üzerinden yapmayı seviyor. İşlerini Facebook üzerinden yürütüyor. Bölge milletvekilleri içerisinde ahbap çavuş ilişkisi ile gelinen şu noktada yerel seçime nasıl gidilecek ciddi bir soru işareti.

Bu haber toplam 4638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.