1. HABERLER

  2. Nusrettin Şanver'den MHP'li üyelere tepki
Nusrettin Şanver'den MHP'li üyelere tepki

Nusrettin Şanver'den MHP'li üyelere tepki

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Nusrettin Şanver, MHP grubunun asfalt plenti alımına karşı çıkmasına sert tepki gösterdi.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Nusrettin Şanver, MHP grubunun asfalt plenti alımına karşı çıkmasına sert tepki gösterdi.

MHP’li Gölbaşı belediye meclis üyeleri asfalt üretiminde dışa bağımlılığı ortadan kaldıracak asfalt plenti alımı önerisine önce kabul sonra ise red oyu verdiler.

MHP’nin bu tavrına ise Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nusrettin Şanver sert tepki gösterdi.

SON GASTE’ye konuşan Ak Partili Şanver, MHP’nin Gölbaşı’na yapılacak olan büyük bir hizmete “hayır” dediğini ifade ederken “Bu kabul edilemez bir durumdur” dedi.

HİZMETE ENGEL OLMA ÇABASI...

Alınacak asfalt plenti ile Gölbaşı’nın 54 mahallesinin asfalt ihtiyacının karşılanacağını söyleyen Şanver “Alınacak asfalt plentiyle birlikte, Gölbaşı’nın asfalt ihtiyacını da belediye olarak karşılama imkanı sağlanacak. MHP’li arkadaşlarımızın hizmete engel olma çabası bizleri üzdü.” diye konuştu.

2.5 MİLYONLUK ÖLÜ YATIRIM ŞELALEYİ HATIRLATTI

Asfalt plentinin maliyetinin üretime geçme maliyetinin yaklaşık 3.2 milyon TL olduğunu söyleyen Şanver “Geçtiğimiz dönem MHP yönetimindeki belediye Eymir yolu üzerine maliyeti yaklaşık 2.5 milyon TL’yi bulan bir şelale yapmıştı. Şu anda şelalenin durumu da ortadadır. “ şeklinde konuştu.

SİYASİ DEĞİL, HİZMET ODAKLI BAKMALARI LAZIM

2 milyon 500 bin liralık ölü yatırıma ses çıkarmayanlar, bugün Gölbaşı Belediyesi’ni asfaltta dışa bağımlılıktan kurtaracak olan asfalt plentine karşı çıktılar. Sonuçta bu yapılacak olan hizmet Gölbaşı’na yapılıyor. Üretime geçmesiyle birlikte Gölbaşı’nın 54 mahallesinin asfalt ihtiyacını karşılayacak olan bu asfalt plentinin alımına MHP’li arkadaşlarımızın karşı çıkması Gölbaşılıları da derinden yaralamıştır. MHP’li arkadaşlarımızın bu kararı verirken olaya siyasi değil, hizmet odaklı bakmaları gerekmektedir. Bu konuda Gölbaşı’nın faydasına olacak plent alımına Kabul oyu veren CHP’li meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2096 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.