1. HABERLER

  2. O hastane yapılıyor...
O hastane yapılıyor...

O hastane yapılıyor...

SON GASTE, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Arslan'ın "Evrakını bile görmedik" dediği hastanenin proje fotoğraflarına ulaştı.

A+A-

SON GASTE, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Arslan'ın "Evrakını bile görmedik" dediği hastanenin proje fotoğraflarına ulaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doktoru AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın müjdesini verdiği yeni hastanenin proje fotoğrafları ortaya çıktı.

VATANDAŞ ENDİŞEYE DÜŞMÜŞTÜ

Yaklaşık iki yıldan beri yapımı gündemde olan ve ihale aşamasına gelen TOKİ yoluna yapılacak olan yeni hastane hakkında Gölbaşı Kaymakamı Şahin Arslan'ın yaptığı "Evrakını bile görmedik" açıklaması kamuoyunda tartışmalara neden olmuş ve yeni hastane yapılmayacak kaygısı oluşmuştu.

KARAASLAN AÇIKLAMA YAPACAK

Kaymakam Şahin Arslan'ın açıklamalarının aksine yeni hastanenin proje aşamasının tamamlandığı ve hastanenin ihale süreci için çalışmaların başladığı öğrenildi. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın Kaymakam Şahin Arslan'ın açıklamalarının kamuoyunda yanlış algılara neden olması sonrası önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

CEVDET ERDÖL MÜJDEYİ VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doktoru AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl, yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada yeni hastane ile ilgili tüm sorunların çözüldüğünü açıklamıştı. Cevdet Erdöl, yeni yapılacak olan 300 yataklı hastanenin sadece ihale aşamasının kaldığını söyledi ve yer sorunu ve proje safhasının sonlandığını bildirmişti.

İHALESİ 2015 YILINDA YAPILACAK
Erdöl, açıklamasında hastanenin 2015 yılında bu sene içerisinde ihalesi yapılacak olan hastanenin paket olarak ihale edileceğini ve Pursaklar, Sincan ve Gölbaşı’na yapılacak olan üç hastanenin tek seferde ihale edileceğini söyledi.

İŞTE GÖLBAŞI'NA YAPILACAK OLAN YENİ HASTANENİN PROJESİ;

1_399x299.jpg

2.jpg.ashx_398x299.jpg

3_398x299.jpg

4_398x299.jpg

5_398x299.jpg

6_398x299.jpg


14936.jpg

14938.jpg

 

14924.jpg

Bu haber toplam 5854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.