1. HABERLER

  2. Odabaşı, Gökçek el ele Amerika'ya
Odabaşı, Gökçek el ele Amerika'ya

Odabaşı, Gökçek el ele Amerika'ya

ABD'nin Başkent'i Washington'da düzenlenecek "Türk Günü" kutlamalarına. Başkan Odabaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte gidecek...

A+A-

ABD'nin Başkent'i Washington'da düzenlenecek "Türk Günü" kutlamalarına da katılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığındaki heyet, Ferhat Göçer'in güçlü sesiyle renk katacağı etkinliklerde Ankara'yı Washington'a taşıyacak.
Başkan Gökçek ve beraberindeki heyet, Los Angeles'ta düzenlenecek Anadolu Kültürleri ve Yemek Festivali'nde de özel bir stantta halk oyunları gösterileri eşliğinde Başkent Ankara'nın kültür ve turizm değerlerini tanıtacak.

ODABAŞI DA KATILACAK

Amerika’da düzenlenecek olan programa Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da katılacak. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve beraberindeki heyetle ile birlikte Amerika’ya gidecek olan Başkan Odabaşı, 3 Ekim’de yapılacak olan kritik belediye meclis toplantısında da yer almayacak.
TÜRK GÜNÜ'NÜN ONUR KONUĞU ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem ABD'nin başkenti Washington ile kardeş şehir olacak, hem de Türk kültür ve değerlerini Amerikalılara tanıtacak.
Washing'taki programların ardından ABD'nin en kalabalık ikinci eyaleti olan Los Angeles'a geçecek olan heyet, Anadolu Kültür ve Yemek Festivali'ne katılarak, burada da Ankara'yı tanıtacak.
Başkan Gökçek ve beraberindeki milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve basın mensuplarından oluşan kalabalık heyetin, adeta bir çıkarma yapacağı Washington'daki programı bununla da sınırlı kalmayacak.
Her yıl 2 Ekim'de düzenlenen Türk Günü kutlamalarına davetlisi olarak Başkent'i temsilen katılacak olan Büyükşehir Belediyesi heyeti, Türk kültür ve değerlerinin ABD'lilere tanıtımına katkı da sağlayacak. Bu özel günde Büyükşehir Belediyesi heyetinde yer alan Ferhat Göçer sesiyle, ödüllü halk dansları topluğu FOMGET de Türkiye'nin dört bir tarafından derlediği oyunlarıyla ABD'de Ankara rüzgarı estirecek.
 

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.