1. HABERLER

  2. Odabaşı mahallelerle omuz omuza
Odabaşı mahallelerle omuz omuza

Odabaşı mahallelerle omuz omuza

Mahalle ziyaretlerine devam eden Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, Boyalık ve Oyaca Mahallelerini ziyaret etti.

A+A-

Mahalle ziyaretlerine devam eden Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı,  Boyalık ve Oyaca Mahallelerini ziyaret etti.

 Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Odabaşı son olarak Boyalık ve Oyaca Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ile çay içip sohbet etti.

BOYALIK’TAN TAM DESTEK

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ilk ziyaret durağı Boyalık’ta vatandaşlarla birlikte namaz kıldı, daha sonra da yemek yedi. Boyalıklı vatandaşlarla yemekte sohbet eden Başkan Odabaşı, Boyalık ile ilgili projelerini anlattı. Odabaşı, “Her mahallemize eşit hizmet vermeye çalışıyoruz. Sizlerin de desteği ile çok şükür şimdiye kadar bunu başardık. İnşallah bir sonraki dönemde de birlikte güzel işler başaracağız” dedi.

Kendisinden memnun olduklarını belirten Boyalıklı vatandaşlar size Başkan Odabaşı’na “Yola devam” dedi.

 “AYNI TOPRAĞIN MEYVESİYİZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, daha sonra Oyaca Mahallesine geçti. Burada da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Odabaşı, Oyaca için yetkileri dahilinde her şeyi yapmaya çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların yüzlerindeki ifadenin kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini söyleyen Başkan Odabaşı, “Sizin memnuniyetiniz, bizi yeni hizmetler vermeye daha da teşvik ediyor. Bu birlikteliğimizi koruyup; omuz omuza, kol kola Gölbaşımızı geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Odabaşı’nı aralarında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Oyacalı vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkanlarını her zaman destekleyeceklerini ifade ettiler.

Bu haber toplam 1626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.