1. HABERLER

  2. Odabaşı'ndan 10 Kasım Mesajı
Odabaşı'ndan 10 Kasım Mesajı

Odabaşı'ndan 10 Kasım Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kururcusu Gazi Mustafa KemalAtatürk'ün vefatının 73.yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kururcusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 73.yıldönümünde yayınladığı mesajında şunları söyledi.

"Hayatı boyunca, kendisini, varlığından güç aldığı büyük milletimize adayan Mustafa Kemal Atatürk; kahraman bir komutan, muktedir bir politikacı ve büyük bir devlet adamı olarak çok önemli hizmetler ifa etmiştir. En bunalımlı zamanlarda, kararlılığın, azmin, sabrın timsali olmuş, milletimizi boyunduruk altına alma heveslilerine Sakarya'da, Dumlupınar'da hak ettikleri cevabı vermiştir. Aynı zamanda dün, bugün ve yarın arasında muazzam bir terkip kurmaya çalışarak, milletimizin sosyolojik derinliğini ve tarihi devamlılığını göstermeye çalışması da yaptığı büyük işlerin tamamlayıcısı niteliğindedir. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 73.yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün rahmet ve minnetle anıyorum."dedi.

 

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.