1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Oğulbey suya hasret kaldı
Oğulbey suya hasret kaldı

Oğulbey suya hasret kaldı

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Oğulbey Mahallesinde yaşayan bazı vatandaşlar susuzluğa mahkum oldu.

A+A-

Yeni yerleşim alanlarında bulunan vatandaşların hafta sonu bahçelerini sık sık sulamaları ile mahallenin eski yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlar susuzlukla karşı karşıya kaldı.

Bahçelerin yoğun sulanması sonrasında, su deposunda suyun azalması sonucu mahallenin yüksek yerleşim alanlarındaki evlere su  gitmediğinden yakınan mahalleli zor durumda. Vatandaşlar ramazan ayının zorluğuna bir de susuzluğun eklendiğini belirterek,  mağduriyetlerini dile getirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Oğulbey Muhtarı Reşat Yüksel, mahallede 4-5 hanede su sorunu yaşandığını belirterek, hafta sonları vatandaşların bahçelerini suladıklarını ve su deposundaki suyun azalması sonucu gece belli saatlerde 4-5 haneye su gitmediğini ifade etti. Yüksel konuyu ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bildirdiklerini de kaydederek, ilerleyen günlerde bu sorun ile ilgili bir çalışma başlatılacağının da altını çizdi.

Geçtiğimiz yılda aynı sorunla karşı karşıya kalan vatandaşlar yetkililere seslenerek, yaz aylarında artık susuzluk çekmek istemediklerini dile getirdiler. Ramazan ayında kovalarla su çekmek zorunda kalan vatandaşlar, yetkililerinden susuzluk soruna biran önce çözüm getirmelerini bekliyor. 

Bu haber toplam 3304 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.