1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Oğuz Kağan Tanrıverdi’ye hayırlı olsun ziyareti
Oğuz Kağan Tanrıverdi’ye hayırlı olsun ziyareti

Oğuz Kağan Tanrıverdi’ye hayırlı olsun ziyareti

Gölbaşı’nın sevilen işadamlarından Faruk Aypek, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Oğuz Kağan Tanrıverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Faruk Aypek beraberinde bölgede faaliyet gösteren fabrika, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile Sivil Toplum Örgütleri temsilcilerinden oluşan kalabalık bir heyetle Oğuz Kağan Tanrıverdi’ye ‘Hayırlı olsun’ deyip yeni görevinde başarılar diledi.


‘BİLGİ BİRİKİMİ VE VİZYONUYLA GÖLBAŞI’NA KATKI SAĞLAYACAK’


Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Faruk Aypek, Oğuz Kağan Tanrıverdi’nin bu görevi yürütmek için gerek olan bilgi, birikim ve deneyiminin üst düzeyde olduğunu söylerken “Oğuz Kağan Tanrıverdi kardeşimizin vizyonuyla Gölbaşı’nın gelişimine üst düzey katkıda bulunacağından eminim. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Bizler de üzerimize düşen ne varsa yerine getirerek, Gölbaşı’nın gelişmesi için her türlü katkıyı sağlayacağız.” diye konuştu. 
Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Faruk Aypek ve ziyaret heyetine teşekkür etti.

Bu haber toplam 3985 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.