1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Okullar eğitime hazır
Okullar eğitime hazır

Okullar eğitime hazır

Gölbaşı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi Gölbaşı’nın tüm okullarını temizliyor, öğrenciler için hazırlıyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi ekipleri yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda hummalı bir temizlik kampanyası başlattı.Tüm  okullarda sürdürülen temizlik kampanyasında bahçe, saha ve mıntıka, ot temizliği yapılarak okullar yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanıyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni eğitim yılı öncesinde Gölbaşı’ndaki tüm okulların temizliğini tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

“HER ŞEY SAĞLIKLI EĞİTİM İÇİN”

Başkan Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi olarak her yıl eğitim hizmetlerine katkı sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Duruay, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda eğitim hayatlarına devam etmeleri için seferber olduklarını ifade etti. Bu amaçla, Gölbaşı’ndaki Tüm okulların bakım, onarım, temizlik ve ilaçlama çalışmalarını belli bir program dâhilinde sürdürdüklerini söyleyen Başkan Duruay, daha sonra şunları söyledi:

“Gölbaşı Belediyesi olarak eğitimin önemini biliyoruz. Belediyemizin imkânları ölçüsünde eğitim ve öğretime gereken önemi ve desteği veriyoruz. Şu anda tüm okul bahçelerimiz temizleniyor. Geçen eğitim öğretim yılı öncesinde de okullarımızda ciddi bir çalışma gerçekleştirmiştik. Okullarımızın her zaman hizmetindeyiz.”

Bu haber toplam 1458 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.