1. HABERLER

  2. OMSED'ten görkemli açılış
OMSED'ten görkemli açılış

OMSED'ten görkemli açılış

Ankara'nın ünlü markası OMSED Yenimahalle batıkent'te 2. şubesini açtı

A+A-

Ankara'nın ünlü markası OMSED  Yenimahalle batıkent'te 2. şubesini açtı

OMSED Batıkent'te açtığı 6 katlı yeni yeri de bünyesine ekleyerek Ankara’da 1 numara olmayı hedefliyor.

Erzurumlu olan Orhan, Mevlüt, Sadrettin, Erdoğan ve Doğan isimlerinin baş harflerini alarak OMSED adını verilen isimli unlu mamüller ve pastacılık Erzurum Cag restoranı uzun yıllardır Gölbaşı haymana yolu girişindeki yerine bir yenisinisini de batıkent'te açarak devam edecek.

2005 Yılında başladıkları yolculuğa, Gölbaşı’nda açtıkları yeni bir yüzle adından ve tadından söz ettiren OMSED Batıkente açtıkları yeni işyerlerini muhteşem bir açılışla sergiledi.

OMSED ekibi Yenimahalle batıkentte açtıkları 6 katlı yeni yeri de bünyesine ekleyerek Ankara’da 1 numara olmayı hedefliyor.

OMSED yönetim kurulu başkanı Orhan Demirkaya, “Biz 5 kardeş olarak, gece gündüz çalışarak bu sektöre hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşamaktayız. Amacımız bu onurlu mesleğe layık olabilmektir. Yeniliklerle, ürün çeşitlerimizde değerli müşterilerimize hijyen ve kalite ortamında hizmetler sunabilmektir.”dedi.

Demirkaya; “batıkentte açtığımız yeni mekânımız 6 katlıolarak hizmete girdi. 5 bin kişiyi ağırlayabilecek kapasitede yapılan yeni yerimizde mini marketimiz, restaurant ve cafemiz, 1000 kişi kapasiteli özel yemek alanımız mevcut olacaktır” dedi.

OMSED'in Batıkent şubesi açılışı İbrahim Erkal, Sevcan Orhan ve Nurullah Akçay'ın konserleri eşliğinde başladı. Açılışını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın yaptığı programa Ankaranın ünlü simalaraı, iş adamları, Yargıtay üyeleri, emniyet mensupları ve bir çok siyasetçi katıldı. Omsed'in açılışına Batıkentlilerin de ilgisi yoğundu. Açılışa katılan mizsafirler Omsed'e ait ürünlerin tadına doyamazken ürün çeşitleriyle göz doldurmayı başardı. 

omsed1.jpg

omsed2.jpg

omsed3.jpg

omsed4.jpg

omsed5.jpg

omsed6.jpg

 

omsed7.jpg

Bu haber toplam 8723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.