1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'ndan Kudüs'e Destek Mitingine Davet!
Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'ndan Kudüs'e Destek Mitingine Davet!

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'ndan Kudüs'e Destek Mitingine Davet!

Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu'ndan Kudüs'e Destek Mitingine Davet!

A+A-

ABD'nin Kudüs provokasyonu ve İsrail'in Filistinlilere uyguladığı katliamın ardından ayağa kalkan Türkiye, yarın İstanbul'da Yenikapı'da düzenlenecek olan "dev miting"e hazırlanıyor. 

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu bir açıklama yaparak, 18 Mayıs 2018 Cuma Günü (Yarın) saat 16.00'da İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek olan ""Zulme Lanet Kudüs’e Destek Mitingi"ne tüm halkımızı katılmaya davet etti. 

Boyacıoğlu yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi: "Bu vahşet karşısında susmayan bir Türkiye ve susmayan bir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Kudüs Müslümanların kalbi ve ilk kıblesidir. Kudüs bizim namusumuzdur. Türkiye Cumhuriyeti, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın Kudüs'e sahip çıktığı kadar, bütün Müslüman aleminin bu şekilde bu olaya sahip çıkmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Mescid-i Aksa’yı gördüm düşümde

Götür müslümana selam diyordu

Dayanamıyorum bu ayrılığa

Kucaklasın beni İslâm diyordu

Boyacıoğlu, "Nasıl Cumhurbaşkanımız dik duruş gösterdiyse hepimiz dikliğimizi aynı şekilde koruyacağız. Kudüs bizimdir ve bizim olarak kalacaktır. Bu insanlık dışı saldırıya sessiz kalmamız asla mümkün değildir. Millet olarak Kudüs'e aynı kararlılıkla sahip çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Yüzbinler Yenikapı'da buluşacak

Filistin'e destek verilecek, İsrail kınanacak. "Zulme Lanet Kudüs’e Destek Mitingi" için yüzbinler Yenikapı'da buluşacak. İstanbul'daki miting ilk olacak. Ardından Filistin'e destek mitingleri devam edecek. Pazar günü de Diyarbakır'da miting düzenlenecek

Yenikapı'da yarın saat 16.00'da başlayacak miting Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilecek.

Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Başbakan Yıldırım ve MHP Lideri Bahçeli de katılacak.

 

Bu haber toplam 1507 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.