1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Örnek Muhtar: İbrahim Karagöz
Örnek Muhtar: İbrahim Karagöz

Örnek Muhtar: İbrahim Karagöz

Gölbaşı Belediyesi tarafından başlatılan “Silahlar sussun, mutluluk konuşsun” kampanyasına ilk destek Örencik mahallesi muhtarı İbrahim Karagöz’den geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçede bulunan 54 mahallenin muhtarıyla geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Başkan Duruay düğünlerde ve diğer kutlamalarda havaya rastgele silah atılmasını önlemek için çalışma başlatma önerisinde bulundu.

ÖRNEK MUHTAR

Duruay’ın bu anlamlı kampanya önerisi mahalle muhtarlarından da destek gördü. “Silahlar sussun, mutluluk konuşsun” kampanyasına ise ilk destek Örencik mahallesi muhtarı İbrahim Karagöz’den geldi.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Düğünlerde en çok silah atılan mahallelerin başında gelen Örencik mahallesinin muhtarı İbrahim Karagöz “Ülkemizde düğünlerde ve diğer eğlencelerde rastgele tabanca ve tüfeklerle açılan ateşler sonucu çok sayıda insanımız hayatını kaybetti. Bu kampanya ile silah atma sorununun önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Ruhsatlı silahı olan da ateş etmek istiyorsa poligonlara gitsin. Mahallelimizin can ve mal güvenliğinin tehlikeye sokulmasına izin vermeyeceğiz.” Dedi.

Muhtar Karagöz, mahalle girişine ve kültür merkezlerinin bulunduğu alanlara “Silahlar sussun, mutluluk konuşsun” kampanyasıyla ilgili de çeşiti pankartlar astırdı.

Bu haber toplam 4706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.