1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Osman Altınışık'tan harika bir kitap daha
Osman Altınışık'tan harika bir kitap daha

Osman Altınışık'tan harika bir kitap daha

Osman Altınışık'tan harika bir kitap daha

A+A-
Gazeteci-Yazar ve Sabah Ankara Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, okuyucularıyla bir araya geldiği fuar alanında büyük ilgi gösterilen kitabını imzalayarak, gelen konuklarla sohbet etti. Trend Yayınları’ndan çıkan kitabın en kısa sürede raflardaki yerini alması bekleniyor. Kitabında "‘Nedir hayat diye sordunuz mu hiç kendinize?" ya da daha önemlisi ‘Hayat nedir sorusuna gerekli yanıtı verebildiniz mi? Tarifini yapabildiniz mi mutluluğun?" diyen gazeteci-yazar Altınışık, şöyle devam ediyor:
 
   "Yaptığınız tarife göre mutlu oldunuz mu ve çevrenizdekileri mutlu edebildiniz mi? Kısa bir geçmişe yolculuk bu sorunun yanıtını verecektir. Belki de birçoğumuz gibi şimdiye kadar yanlış tarif almış olduğunuz ya da bazı eksikler bıraktığınız için başarısız olmuşsunuzdur. Hayata nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. Öncelikle hayatın anlamına sevgi katacaksınız. Her şeye sevgi. İnsana, doğaya, canlıya, cansıza, ama her şeye. Sonra en az sevgi kadar saygı da ekleyip azımsanmayacak ölçüde umutla birlikte harmanlayacaksınız hayatı. Bu aşamada unutmadan, hayat tarifinin olmazsa olmazı aşkı ölçüsüz, barışı karşılıksız, insanlığı karşılıklı, huzuru, kardeşliği de ekleyip harmanlamaya devam edeceksiniz."
 
   İşte bu soruların yanıtının kitapta yer aldığını ifade eden gazeteci-yazar Altınışık, eserde ayrıca sevgiye, aşka, hayata, dostluğa, kardeşliğe aşık bir yazarın kaleminden kendi hayat tarifiniz için püf noktalarının bulunacağını ifade etti.
Bu haber toplam 3659 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.