1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Osman Gökçek'in Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi konuşması
Osman Gökçek'in Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi konuşması

Osman Gökçek'in Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi konuşması

Osman Gökçek'in Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi konuşması

A+A-

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Genel Başkanı Osman Gökçek, "2023'e kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğanlar yetişecek. 2053'e kadar Fatih Sultan Mehmetler yetişecek. 2071'e kadar yüzbinlerce Alparslanlar yetilşecek. Ve Osmanlı'nın torunları yeniden dünya lideri olcak, yeni Türkiye'yi inşaa edecek" dedi.

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Kongresi,CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da gerçekleştirildi. Kongreye binlerce vatandaş katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. Şehitler içinsaygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu. 

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu için hazırlanantanıtım filmi ardından Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu Genel Başkanı Osman Gökçek, kürsüye çıktı.

'TÜGEF BİR KADRO HAREKETİDİR'
Gökçek 'Değerli misafirler Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu bir kadro hareketidir. Bu harekette ben diye bir kelime yoktur. Biz vardır. Bu hareketin her bir ferdi milletine aidiyet duyar. Bu hareketin her bir ferdi bu toprakların hamuru ile yoğrulmuştur.  Milletin manevi değerlerine sıkı sıkıya bağladır. Bir çok faaliyete imza attık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' dedi. 

'TARİHİN BİZE HEDİYESİ ERDOĞAN'
'Her hareket önündeki engelleri aşmak için bir örnek seçer.' ifadelerini kullanan Osman Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı örnek seçtiklerini belirterek 'Tarihin bize hediyesi Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz kendimizi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencisi olarak kabul ediyoruz. Biz bu okulda korkmamayı öğrendik, yiğitliği öğrendik, kararlılığı öğrendik. Dik durmayı sizden öğrendik Sayın Cumhurbaşkanım' şeklinde konuştu. 

'OSMANLI'NIN TORUNLARI YENİDEN DÜNYA LİDERİ OLACAK'
Gökçek şöyle devam etti: İnşallah 2023'e kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğanlar yetişecek. 2053'e kadar Fatih Sultan Mehmetler yetişecek. 2071'e kadar yüzbinlerce Alparslanlar yetişecek. Ve Osmanlı'nın torunları yeniden dünya lideri olacak, yine Türkiye'yi inşaa edecek.  Bizim kitabımızda umutsuzluk yok. Bizim inancımızda bezginlik yok. Biz inanıyorsak mutlak galibiz. Biz diyoruz ki; Allah bize yeter kardeşlerim. 

'SİZİ YENMEK İÇİN BİRARAYA GELDİLER'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Gökçek, “Ülkemiz için bir çok yeniliğe ve esere imza attınız. Davos'ta ümmetin onurlu duruşunu siz sergilediniz. Yol medeniyettir dediniz ülkenin dört bir tarafına yolar götürdünüz. Üniversitesiz ilimiz kalmadı. Fakirin fukaranın yanında oldunuz. Sadece Türkiye'nin değil dünyanın dört bir yanına elinizi uzattınız. Dünyada zulümden kaçan her kişinin ümidi oldunuz. Ülkenizi, inancınızı, değerlerinizi her şeyin üstünde tuttunuz. Ülkenize ve mazlumlara ayırdığınız vakit dolayısıyla ailenizi, çocuklarınızı ihmal ettiniz. Kendinize vakit ayıramadınız. Siz bu fedakarlıkları yaparken büyüyen Türkiye'den korkan dış güçler, onların maşaları paralel yapı ve baronları ile muhalefet el birliği yapıp her seçimde sizi yenmek için bir araya geldiler. Her türlü iftirayı size attılar. Güçleri yetmedi. Size güçleri yetmeyen şer odaklar ailenize, çocuklarınıza dil uzattılar. Yalan, iftira ve nefret dolu algı operasyonları başlattılar.” şeklinde konuştu. 

'GÖREVİMİZİ YERİNE GETİREMEDİK'
Sözlerinin devamında bir itirafta bulunan Osman Gökçek, “Sayın Cumhurbaşkanım itiraf ediyoruz ki bizler sizlere bu saldırılar yapılırken görevimizi yerine getiremedik. Sizin ümmeti ve dava kardeşlerinizi savunduğunuz gibi biz sizi savunamadık. Bu şer odaklarına karşı bir ruh duvarı oluşturmakta eksik kaldık. Borçluyuz size. Bundan sonra arkanızda daha dinamik bir gençlik göreceksiniz. Size ve ailenize uzanan her dile bundan sonra demokrasinin bize sağladığı güvenceler içinde hukuk dışına çıkmaksızın cevaplarını vereceğiz. Toplum içinde, sosyal medyada sizi biz savunacağız.Size uzanan dillerin dersini biz vereceğiz' dedi. Gökçek bu sözler ardından salondakilerden bu yönde söz istedi. 

Terör olaylarına da dikkat çeken Gökçek, şu şekilde devam etti: “Ciğerimiz yanıyor kalbimiz acıyor. Ama bu durum böyle devam etmeyecek. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, askerimizin ve polisimizin kararlı tutumu terörü en kısa zamanda tarihe gömecek.” 







Bu haber toplam 4272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.