1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Karaaslan da başvurdu
Osman Karaaslan da başvurdu

Osman Karaaslan da başvurdu

Osman Karaaslan da başvurdu

A+A-

Ak Parti Gölbaşı Eski İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığına gelerek 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık dosyasını verdi.

 

2004 yılından bu yana Ak Parti içinde çeşitli kademelerde görev yapan ve 6 yıl Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevini de yürüten Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylık dosyasını verdi.

 

Osman Karaaslan’ı Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan karşıladı. Dosyayı Akceylan’a teslim eden Karaaslan “Kim aday olursa olsun biz partimiz için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

Adaylık başvurusunda bulunan Karaaslan burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“2014’te kazanmış olduğumuz yerel seçimleri 2019’da da Ak Parti kazanacaktır. Çünkü genç, dinamik bir teşkilatımız var. Bizim adayımız kim olursa olsun bizim düşüncelerimiz değişmez. Şu anda mevcut belediye başkanımız Fatih Duruay, 4 buçuk yıldır görevinin başında ve Gölbaşı’na çok büyük hizmetler sundu. Gölbaşı’nın 30-40 yıldır hayal ettiği hizmetler bu dönem icra oldu. Gölün temizlenmesi olsun, Konya yolu projesi ve birçok yatırım bu dönemde gerçekleşti".

 

Gölbaşı’nı marka ilçe haline getirmek istediğini vurgulayan Osman Karaaslan, “Tabi herkesin bir hayali vardır. Biz de Gölbaşı’nın daha iyi yerlere gelmesi için nasip olur aday olursak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gölbaşı'nı marka ilçe yapmak için yola çıktık. Adayımız kim olursa olsun ona desteğimizi buradan taahhüt etmek istiyorum. Çünkü biz Ak Partiliyiz. Liderimiz Recep Tayip Erdoğan, onun gösterdiği hedeflerden asla şaşmayız. Ben tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Gölbaşı’nı Ankara’nın sayılı ilçelerinde biri haline getirmek için aday adayı olduğunu belirten Ak Parti Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Osman Karaaslan, “Gölbaşı için hayallerimiz var. Gölbaşı’nı eğitim, turizm üssü haline getirecek güzel projelerin uygulanacağız. Gölbaşı’nın eksiklerini biliyoruz. Yapılan hizmetlere bir kat daha artı hizmetler yapmak gayemizdir. Bizim sevdamız Gölbaşı'dır. Gölbaşı’nda iş ve konut sıkıntısı var bunları aşacak projeler hazırlayacağız. Tabi bir de Millet Bahçesi projesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu bizzat takip ediyor. Tamamlandığında Gölbaşı’na çok büyük katkı sağlayacaktır. Ben 6 yıl ilçe başkanlığı yaptığım Ak Partimize belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaat etmek istedim. Bu işler nasip işidir. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kim aday olursa olsun biz partimiz için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise adaylık başvurusunda bulunan Karaaslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bu haber toplam 5183 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.