1. HABERLER

  2. Osman Karaaslan; "Ne dediysek yaparız, yapacağız da"
Osman Karaaslan; "Ne dediysek yaparız, yapacağız da"

Osman Karaaslan; "Ne dediysek yaparız, yapacağız da"

Osman Karaaslan; "Ne dediysek yaparız, yapacağız da"

A+A-

AK Parti STK temsilcileri ve muhtarlarla 75. Yıl Öğretmenler evinde istişare toplantını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıya Eski TBMM Başkanı ve Ankara 2. Bölge Milletvekil adayı Cemil Çiçek’te katıldı.

Yapılan istişare toplantısında konuşan Karaaslan1 Kasım seçimlerinde AK Parti’ye destek isteyerek; “Yapılacak olan 1 Kasım seçimlerinde 80 bin seçmenimizin Gölbaşımızda gerçekleşecek olan projelerinde, hem de Türkiye’de gerçekleşen olan birçok reformların devamı için AK Parti’ye destek olmalarını istiyorum” dedi

MHP İlçe Başkanına Karaaslan’dan cevap; “Ne dediysek yaparız, yapacağız da”

Geçtiğimiz gün MHP’nin düzenlemiş olduğu toplantıda MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve MHP vekillerinin Gölbaşı’nda yapılması beklenen 3 önemli projenin hayali olduğunu, bunların yapılmadığını ifade etmişti. Ak Parti İlçe Başkanı Karaaslan, MHP tarafından yapılan bu açıklamalarla ilgili olarak konuştu. Karaaslan; “ Bir kaç gün önce MHP İlçe Başkanı ve vekilleri Gölbaşı’nın 3 önemli projesi hakkında açıklama yaptılar. Basının önünde projelerin hayali olduğunu, gerçekleşmeyeceği yönünde bir takım açıklamalarda bulundular. Özellikle de Mogan Gölü’nün temizlenmesinde büyük katkısı olan Cemil Çiçek başkanlığında süreç devam etmektedir. Mogan Gölü ile ilgili olarak gerekli olan anlaşmalar ve protokoller imzalanmıştır ve Belediye Başkanımız Fatih Duruay’da bunu defalarca dile getirmiştir. Şunu ifade etmek isterim ki, AK parti şimdiye kadar ne söz verdiyse onun arkasındadır. Mogan Gölü hükümetimizin, Büyükşehrin ve Belediyemizin katkıları ile ya temizlenecek ya da temizlenecektir” diyerek herkesin bunu anlaması gerektiğini konuşmasında belirtti.

Mayıs ayında hastanenin temeli atılacak

Yine MHP İlçe Başkanının Gölbaşı’nda yapılacak olan hastane hakkında ki söylemlerine karşılık veren Karaaslan; “Yapılacak olan hastanenin yeri de bellidir, projesi de bellidir. En geç Mayıs ayında 205 yataklı devlet hastanesinin temeli atılacaktır” dedi.

Gölbaşı'nın yıllardır çözülemeyen sorunlarından bir diğeri olan Konya Yolunun bölünmüşlüğü hakkında da konuşan Karaaslan; “Geçen hayfa Kara yolları Genel Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi ile yapılan protokol ile de resmiyete dökülmüştür. Gölbaşı'nın ikiye bölünmüşlüğü önümüzde ki yıl gerçekleşecektir” diyerek 3 önemli projenin Gölbaşı’na yapılacağını ifade etti.  

Kaynak: Göl Haber

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.