1. HABERLER

  2. Osman Karaaslan oy hedefini açıkladı
Osman Karaaslan oy hedefini açıkladı

Osman Karaaslan oy hedefini açıkladı

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan "Gölbaşı'nda yüzde 55'in üzerinde oy alacağız." dedi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan "Gölbaşı'nda yüzde 55'in üzerinde oy alacağız." dedi.

AK Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mart ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya,  Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Hakan Han Özcan, Belediye Başkan Vekili Serdar Namalan, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Ak Parti Grup Başkanı Gökhan Koçak, Meclis Başkanvekili Murat Bey Balta, belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

330'UN ÜZERİNDE MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Haizran ayında yapılacak olan genel seçimlerin önemine dikkat çekerken"İnşallah bundan 72 gün sonra ülkemizde çok önemli bir seçim yapılacak. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler milletimize hayırlar getirsin. İnşallah bu seçimlerin neticesinde bundan önceki seçimlerde ve adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı yaptığı seçimlerde, o sandıktan zaferle çıktıysa, milletimiz bu seçimde de Ak Parti yeniden tek başına ve 330'un üzerinde bir milletvekiliyle yeniden iktidar yapacaktır." dedi.

GÖLBAŞI'NDA YÜZDE 55'İN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ

Karaaslan sözlerini şöyle sürdürdü;

Bundan 1 yıl önce bugünlerde büyük bir heyecan yaşıyorduk. Geçen yıl yapılan belediye seçimlerinde kaybettiğimiz belediyeyi, yeniden kazandık. Bizim hedefimiz 7 Haziran'da da Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak yüzde 55'in üzerinde bir oy oranıyla Gölbaşı'ndan bu sonuçları iletmek istiyoruz. Teşkilat olarak sahaya indik. Ak Parti olarak seçimden seçime çalışan bir parti değiliz ama bu seçim çok önemli. Gölbaşı'nın 54 mahallesinde 80 bin 16 seçmenimize inşallah bire bir gideceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu konuda teşkilatımıza güveniyorum.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Komşularımıza baktığımızda Yunanistan son 100 yılın en büyük ekonomik krizi ile karşı karşıya, milli gelirinin yüzde 70'den fazlası kamu borcu ve altından kalkılamayacak bütçe açıkları. Ukrayna Kırım'ı kaybetti, Rusya ile çatışma halinde Ukrayna. Türkiye'nin 2001'deki krizi ile karşı karşıya Rusya, son altı ayda ciddi bir krizle boğuşuyor. Rusya'nın parası yarı yarıya değer kaybetti ve bu sene Rus parası yüzde 4 değer kaybedecek. Ermenistan, İran, Irak, Suriye böyle bir coğrafya içindeyiz, halimize ne kadar şükretsek azdır."
Çözüm sürecinin milli birlik ve beraberlik süreci olduğunu vurgulayan Babacan, "Çözüm süreci demek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin etnik kökeni ne olursa olsun, mensup olduğu din ne olursa olsun herkesin özgürlüklerden doyasıya yararlanmasıdır. Yine devletin, tüm vatandaşlarına yine etnik kökenine bakmadan aynı samimiyetle kucak açmasıdır

_dsc0453.jpg

_dsc0454.jpg

_dsc0455.jpg

_dsc0458.jpg

_dsc0461.jpg

_dsc0462.jpg

_dsc0463.jpg

_dsc0464.jpg

_dsc0466.jpg

Bu haber toplam 2757 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.