1. HABERLER

  2. Osman Karaaslan'dan iddialı sözler
Osman Karaaslan'dan iddialı sözler

Osman Karaaslan'dan iddialı sözler

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan "Eğer Gölbaşı'nda oylarımız yüzde 44'ten yüzde 50'ye çıkmazsa, "bu işi beceremiyoruz bu işi beceren arkadaşlar gelsin" deriz." dedi

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ağustos ayı Danışma Meclisi Toplantısı Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde yapılırken, toplantıya Osman Karaaslan'ın sözleri damga vurdu. Karaaslan, erken seçim sonrası Gölbaşı'nda Ak Parti'nin oylarının yüzde 50'yi bulmaması durumunda görevi bırakabileceğinin sinyallerini verdi.

HABER: ÖZCAN AYDOĞDU

Toplantıya AK Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu , AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mümin Altınışık ile AK Parti Gölbaşı teşkilatı katıldı. Açılış konuşmasını ilçe başkanı Osman Karaaslan yaptı.

12 PUANLIK DÜŞÜŞ VAR

Karaaslan, ufukta yeni seçimin göründüğünü ifade ederken "Biz eksikliklerimizi yanlışlıklarımızı sıraladık. 2011 seçimlerinde yüzde 56' oy aldık. 7 Haziran seçimlerinde yüzde 44 oy aldık. Yani yaklaşık 12 puanlık düşüş var. Seçmen sayısına vurduğumuzda 9-10 binlik seçmen başka partilere oy vermiş." dedi.

İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK

Bu düşüş, sadece Gölbaşı'nda yaşanmadı. Türkiye'nin tamamında oy düşüşü oldu. Bu seçimlerde Ak Parti olarak istediğimiz sonuçları alamadık. Genel politika olarak beklentilere karşılık veremedik. Ama biz Gölbaşı ölçekli baktığımızda da, kazanabileceğimiz oyları kaybettik. Bunu niye kaybedildiğinin araştırmasını yaptığımızda bir takım sebepler çıktı.

YÜZDE 50 OY ALAMAZSAK...

Yapılacak olan seçimde, almış olduğumuz yüzde 44'lük oy oranını yüzde 50'ye çıkaramazsak bu bizim için hiç hoş olmayacak. Eğer Gölbaşı'nda oylarımız yüzde 44'ten yüzde 50'ye çıkmazsa, "bu işi beceremiyoruz bu işi beceren arkadaşlar gelsin" deriz. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Bunu da açık ve net olarak söylüyorum.

 

 

Bu haber toplam 2260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.