1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç'tan Ak Parti Akyurt Teşkilatına Ziyaret
Osman Ulunç'tan Ak Parti Akyurt Teşkilatına Ziyaret

Osman Ulunç'tan Ak Parti Akyurt Teşkilatına Ziyaret

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Akyurt İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Kaynak: Osman Ulunç'tan Ak Parti Akyurt Teşkilatına Ziyaret

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Akyurt İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz yapmış olduğu açıklamada; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gürbüz; Ak Parti Akyurt Teşkilatı olarak seçimlere her daim hazır olduklarını, ülkemize karşı ortaya çıkan iç ve dış tehditlere Millet olarak en iyi cevap vermenin 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerde en yüksek oy oranını sağlayarak verceklerini belirtti. 

Osman Ulunç; Akyurt'ta böylesine güzel bir tabloyla karşılaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek şöyle dedi: "İnşallah el birliği ile yapacağımız çalışmalarla, Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerek Cumhurbaşkanlığı, gerekse Milletvelliği Genel Seçimlerinde en yüksek oy oranını yakalayacağımızdan süphem yoktur" 

akakyurt1-001.jpgaakyurt2-001.jpg

 

 

Bu haber toplam 2527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.