1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç'tan Ak Parti Keçiören Teşkilatına Ziyaret
Osman Ulunç'tan Ak Parti Keçiören Teşkilatına Ziyaret

Osman Ulunç'tan Ak Parti Keçiören Teşkilatına Ziyaret

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Keçiören İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Keçiören İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçeleşen ziyarette, 24 Haziran 2018 Pazar Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine ilişkin yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare edildi.

Başkan Şükrü Özek; Ankara'nın en yoğun nüfuslu ilçesi olan Keçiören'in AK Parti'nin en güçlü olduğu ilçeler arasında yer aldığını, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde bu başarı çıtasını daha da yükselteceklerini ifade etti.

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç, Başkan Özek'e kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek şöyle dedi:

"AK Parti 16 yıldır ülkemizi yönetiyor. Bu süre içerisinde ülkenin kalkınması ve milletin refahı için çok çalışıldı, önemli hizmetler yaptıldı ve kararlar alındı. 24 Haziran'ın Türkiye için tarihi bir karar günü olduğunu vurgulamak isterim. Bu tarihte güçlü bir iktidar, güçlü bir meclis, sürekli istikrar için milletin kararına başvurulacak. Millet iradesi için en güçlü şekilde yönetimin oluşmasını sağlayacağız. Ekonomik ve siyasi istikrarla Türkiye, yarınlarına daha güçlü ve kararlı gidecek. Yapacak işimiz çok, ülkemizin geleceği için çok daha büyük projelerimiz var. 16 yıllık iktidarımızın başarı dolu mazisiyle milletimizden tekrar yetki isteyeceğiz"

23.jpg21.jpg22.jpg

 

Bu haber toplam 2105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.