1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Oyaca evladına sahip çıktı
Oyaca evladına sahip çıktı

Oyaca evladına sahip çıktı

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Özgür Ökmen'e bir destek de baba ocağı Oyaca'dan geldi...

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Özgür Ökmen'e bir destek de baba ocağı Oyaca'dan geldi...

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Özgür Ökmen baba ocağı Oyaca Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyarette  Özgür Ökmen'e babası Başbakanlık eski Müsteşarı Özgün Ökmen ve CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca eşlik etti.

Oyaca Mahallesi sakinleri ile biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunan İbrahim Karaca ve Özgür Ökmen destek istedi.

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Özgür Ökmen; "31 Mart akşamına kadar sahalarda köylerimizde, mahallelerimizde, cadde ve sokaklarımızda CHP'nin bayrağını en tepeye taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.

Ökmen vatandaşlardan meclis üyesi listesinde CHP’ye belediye başkanlığı için ise Millet İttifakı İYİ Partİ Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy'a Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de Mansur Yavaş'a destek istedi.

AV. ÖZGÜR ÖKMEN KİMDİR?

1981 Ankara doğumlu, Üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde, “Türk Yabancılar Hukukunda Göçmenler” konulu Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesinde tamamlamış, halen Kırıkkale Üniversitesi'nde Doktora yapmakta ve Anadolu Üniversitesi'nde Kamu Yönetiminde de öğrenim görmektedir. Hukuk Fakültesini bitirmesinin ardından Temmuz-2007 tarihinden itibaren Ankara Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapan ve aynı anda Ankara Barosu Staj Kurulu Başkanlığı görevini de birlikte yürüten Ökmen, mesleği süresince ayrıca; Baro Yönetim Kurulu üyeliği, Staj Kurulu üyeliği, Parlamento ile İlişkiler Kurul Kurul Başkanlığı görevlerini de başarıyla yürütmüştür. Gölbaşı ilçesi Çayırlı (köyü) Mahallesi'ne mensup bir ailenin yeni nesil iyi yetişmiş hukukçu bir ferdi olup, rahmetli babaannesi de Oyaca Mahallesi'ndendir. Babası Özgün Ökmen ise; Eski Başbakanlardan, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit’in Müsteşarlığını yapmış, halen partiye emek veren Gölbaşı'nın yetiştirdiği dürüst, namuslu ve Gölbaşında tanınan ve bilinen bir devlet adamıdır. Demokrat, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü bir aileden yetişen Ökmen, Yağlıpınar (köyü) Mahallesi'nde tanınmış Özbek Ailesi'nin kızları öğretmen Burcu hanım ile evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

 

Bu haber toplam 3604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.