1. HABERLER

  2. Özcan Aydoğdu yazıyor...
Özcan Aydoğdu yazıyor...

Özcan Aydoğdu yazıyor...

Özcan Aydoğdu yazıyor...

A+A-

Rivayet odur ki…

MHP İlçe seçimleri üçüncü kez ertelendi. İki kez başka tarihe ertelenen kongre, son olarak MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in Seçim Kuruluna yazdığı yazıyla tarihi bile belli olmayan bir tarihe ertelendi.

Ne anlama geliyor derseniz

Mahmut Aksoy’un işi zor!

Bu gelen Yakup Odabaşı’nın ayak sesleridir. Kongreyi normal seçimlerle alacağına kanaat getiremeyen Yakup Odabaşı, genel merkeze bastırdıkça bastırıyor. Hal böyle olunca demokratik yöntemlerle alınamayacak kongre, başka yollarla alınmaya çalışılıyor.

 

Rivayet odur ki…

Ak Parti İlçe Kongresi sonrası İlçe Başkanı  ile Belediye Başkanı Fatih Duruay arasındaki buzlar erimedi.

Bana sorarsanız bu buzlar erimedi, erimezde…

Hükümetin temsilcisi olan Ak Parti İlçe Başkanıyla, aynı partiden seçilen Belediye başkanı ters düşerse bundan zarar gören Gölbaşı olur mantığı var. Ancak izlediğim kadarıyla bu durum Gölbaşı’ndan tam tersine işliyor. Bu mantığa rağmen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay var gücüyle çalışıyor. Hizmet öncesi projeler üretiliyor. Yakında Başkan Duruay, hizmet bombalarını teker teker patlatacak gibi görünüyor.

 

Rivayet odur ki…

Ak Parti İlçe Başkanlığı için yola çıkan ancak Genel Merkez’in prensip kararıyla adaylıktan vazgeçen İbrahim Yılmaz “yönetime gir” isteğini reddettmiş.

Doğruysa helal sana İbrahim! Doğru olanı yapmışsın! Ben seni böyle bilmiyordum, tebrikler!  Yaşın genç, aktifsin dinamiksin. Çalışmalarını daha da hızlandır. Belki başka bahara olur ! Haksız mıyım?

 

 

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum