1. HABERLER

  2. Pakoğlu ailesinin mutlu günü
Pakoğlu ailesinin mutlu günü

Pakoğlu ailesinin mutlu günü

Pakoğlu ailesinin mutlu günü

A+A-

Gölbaşı’nı tanınmış işadamlarından İbrahim Pakoğlu’nun merhum kardeşi Mehmet Pakoğlu’nun oğlu Muhammed Gökhan Pakoğlu,  Ayşegül Keten ile evlendi.


Şahane Restoran’ta yapılan  törene Eski bakan Koray Aydın, Orman Bakanı eski müsteşarı Kemal Akın, eski vali ve Kıbrıs koordinatörü Aydın Tuğ, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ve birçok davetli katıldı.

NİKÂH ŞAHİTLERİ ARASINDA KORAY AYDIN DA VARDI

Nikah salonuna giren davetlileri gelin ve damadın 'hoş geldiniz' yazılı fotoğrafı karşıladı. Gelin ve damadın nikah masasına gelmesinden sonra nikah şahitleri de sahneye davet edildi. Çiftin şahitliklerini Eski bakan Koray Aydın, Orman Bakanı eski müsteşarı Kemal Akın, eski vali ve Kıbrıs koordinatörü Aydın Tuğ ve Bülent Sungur yaptı. Nikah defterini imzalayan gelin ve damada evlilik cüzdanını eski bakan Koray Aydın dualarla verdi. Gelin ve damadın yakınlarının sahneye gelmesi ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Çiftin tebrikleri kabul etmesinden sonra düğün sona erdi.

SON GASTE olarak Muhammed Gökhan Pakoğlu ve Ayşegül Keten çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

pakaoglu-dugun2.jpg

 

Bu haber toplam 5832 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.