1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Planet Aile Yaşam Merkezi
Planet Aile Yaşam Merkezi

Planet Aile Yaşam Merkezi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Planet Aile Yaşam Merkezi (AYM) düzenlediği etkinliklerle, üyelerine eğlence dolu aktiviteler sunuyor

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Planet Aile Yaşam Merkezi (AYM) düzenlediği etkinliklerle, üyelerine eğlence dolu aktiviteler sunuyor. Gezilerden, uçurtma şenliğine, yemekli eğlence programlarından çeşit çeşit aktiviteye kadar Mayıs ayında da üyelerini bir araya getiren Merkez’e üye genç-yaşlı herkes doyasıya eğleniyor.

 -700 KİŞİLİK KAHVALTI

         Planet AYM’nin Mayıs ayındaki ilk etkinliği drama sınıfı öğrencilerini, velileri ve öğretmenleriyle bir araya getiren ve birlikte eğlence dolu saatler yaşatan kahvaltılı program oldu. Velilerin de çocuklarını yalnız bırakmadığı 700 kişilik programda, merkezin bayan üyelerinin hazırladığı çeşit çeşit pasta ve börekler, kuş sütü eksik olmayan sofralarda beğeniye sunulurken, çocuklar eğlenceye, büyükler de muhabbete doydu.

 -MAKARNALI EĞLENCE

Her gününde ayrı aktiviteyle üyelerine hizmet veren ve bölge halkından büyük ilgi gören merkezin bir başka etkinliği ise düzenlenen Makarna Şenliği oldu. Etkinlik takvimi çerçevesinde Mayıs ayını dolu dolu yaşatan Planet Aile Yaşam Merkezi, personel ve üyeleriyle birlikte bir makarna firmasının sponsorluğunda üyelerine makarna ikram ederek, farklı bir etkinliğe daha imza attı. Her yaştan üyenin katıldığı, dostlukların kurulduğu şenlikte, Merkez binası önüne kurulan makarna dağıtım aracına da ilgi büyük oldu.

Program sonunda minik öğrencilerin el baskıları ile süsledikleri mutfak önlükleri de makarna dağıtım aracı görevlilerine hediye edildi.

-TELEFERİKLE HAVADAN SEYİR KEYFİ

Büyükşehir Belediyesi’nin, sosyal sorumluluk bilinciyle Ankara’nın çeşitli bölgelerine kurduğu ve on binlerce üyeye hizmet veren Aile Yaşam Merkezlerinden biri olan Planet AYM’nin, bir diğer etkinliği ise teleferikle seyir keyfi oldu. Merkezin servisleriyle Keçiören’e giden ve teleferiğe binen üyeler, ilçeyi havadan seyretme imkanı buldu. Yaşadıkları şehre 20 dakika boyunca yukardan bakma imkânı bulan üyelerin sevinci gözlerinden okundu.  

Merkez’in gezi programları çerçevesindeki diğer bir etkinliği de Ankara Hava Müzesi ziyaretiydi. Havacılık sevgisini daha geniş kitlelere aşılamak, Türk Hava Kuvvetleri’nin geçmişini canlı tutmak ve genç nesillere sevdirmek amacıyla kurulan Hava Müzesi’ne de bir gezi düzenleyen ve üyelerine tarihi bir yolculuk yaşatan Merkez, üyelerine tarihi uçakları, helikopterleri canlı canlı inceleme imkanı sundu.

 -ÇOCUKLUĞUN SİMGESİ UÇURTMALAR

“Çocukken hiç uçurtma uçurmadıysanız; çocukluğunuzu yaşayamamışsınız demektir…” sloganıyla düzenlenen bir diğer etkinlik ise çocukluk yıllarının olmazsa olmazı uçurtmaların, Göksu Parkı’nda havalandığı şenlik oldu. Önce üye çocuklara uçurtma dağıtan ve merkezin servisleriyle Göksu Park’a götüren Planet AYM görevlileri, burada da çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattılar.

Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.