1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. PTT Karşıyaka şubesini kapattı
PTT Karşıyaka şubesini kapattı

PTT Karşıyaka şubesini kapattı

Mahalle sakinleri çok tepkili ve "zarar ettiren yöneticiler gitsin"diyerek siyasilere çağrıda bulundular...

A+A-

Mahalle sakinleri çok tepkili ve "zarar ettiren yöneticiler gitsin"diyerek siyasilere çağrıda bulundular...

Gölbaşı Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan PTT'nin Eymir Şubesi'nin zarar ettiği gerekçesiyle kapatıldığı öğrenildi. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Satılmış Deveci, kapatılmadan önce PTT yetkilileriyle de görüştüğünü ve sadece Karşıyaka Mahallesi'nin değil, çevredeki birçok mahalle ve yol güzergahında olan herkese hizmet veren şubenin kapatılmaması gerektiğini söylediğini belirtti. 
Bugün kapatıldığını gördüğünü belirten Muhtar Satılmış Deveci, "Bu uygulamanın Genel Müdürlük tarafından yapıldığı söylendi. Zarar ettikleri için kapatıyorlarmış. Ben bunun yanlış olduğunu söyledim. Ayrıca, Kaymakam, Belediye Başkanı ve Siyasi Parti temsilcilerine de aktardım. Buranın açılması lazım, bu hizmetten kimse mahrum edilemez. Zarar ediyorsa yöneticilere baksınlar." diyerek tepkisini dile getirdi.

Mahalle Sakinlerinden İsmet Vatansever, Karşıyaka Mahallesi'nin üvey evlat muamelesi gördüğünü belirterek, "Buraya gelen hizmetlerde mutlaka bir aksama oluyor. Mahalle olarak zaten doğru dürüst hizmet alamıyoruz ve PTT şubesinin ilçenin en iyi noktasında bulunuyordu."dedi.

Karşıyaka Mahalle Muhtar adayı olan Salih Taş ise zarar ettiren yöneticileri değiştirsinler, mahallemizde bulunan ve binlerce insanın yararlandığı PTT şubesini neden kapatıyorlar. Kar ederken iyi de, zarar ederken neden böyle oluyor, biran önce açılmasını bekliyoruz."dedi.

AK PARTİ İLÇE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN BU İŞİN ÇÖZÜLMESİ BEKLENİYOR....

İktidar Partisi temsilcisi olan AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilat Yöneticilerinin konuya duyarlılık göstermesini ve Eymir Şubesi'nin kapatılmaması gerektiğini belirten Mahalleliler, "Hizmetlerin elimizden gitmesine izin vermemelidirler ,PTT şubesinin kapatılmasına seyirci kalmasınlar. Ankara İl Başkanınında Gölbaşılı olduğunu beliren Mahalle sakinleri bu konuyu iyi takip etsinler."dediler

Bu haber toplam 4722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum