1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ramazan Şimşek: Ateşten gömlek giydik
Ramazan Şimşek: Ateşten gömlek giydik

Ramazan Şimşek: Ateşten gömlek giydik

2019-2024 yılının ilk seçilmişleri olarak meclis ilk kez toplandı.

A+A-

2019-2024 yılının ilk seçilmişleri olarak meclis ilk kez toplandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, meclisin açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

 “Gölbaşı’na büyük hizmetler vereceğiz” diyen Başkan Şimşek şöyle konuştu

“130 bin nüfuslu ilçemizde ve 90 bin seçmeni olan bir yerden belediye başkanı olarak seçildim. Biz din, dil, ırk, mezhep, siyasi parti gözetmeksizin tüm Gölbaşı seçmenlerimizin ve Gölbaşı halkının belediye meclisi olacağımıza söz veriyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yola çıkarken de önemli olan Gölbaşı’nda yaşayan insanlarımızın mutlu olması, yüzlerinin gülmesi ve Gölbaşı’nın hak ettiği yerde olması dedik. Allah nasip etti bu yola çıktık inşallah meclis üyelerimizle, kanaat önderlerimizle, STK başkanlarımızla ve muhtarlarımızla inşallah Gölbaşı’na çok büyük hizmetler vereceğimize inanıyorum”.

Şimşek;“Biz seçilmişler olarak hiçbir siyasi parti gözetmeksizin objektif olacağız, şeffaf olacağız her şeyimizi paylaşacağımız bir yapıyla çıktık karşınıza. Bizlerin en büyük amacımız Gölbaşı. O zaman elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymamız gerekiyor. Amacı olan herkesin de böyle düşünmesi gerektirir”dedi.

“Ateşten gömlek giydik”

Belediyeciliğin zor bir iş olduğu belirten Başkan Şimşek; “Belediyecilik meşakkatli bir iştir. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük. Ateşten bir gömlek giydik bunu biliyoruz. Biz siyasi hayatımızda bugüne kadar kimsenin hakkını kimseye yedirtmedik, müsaade de etmedik. Burada herkesin hakkını koruyup, kollayacağız. Kimseye de müsaade etmeyeceğiz. Bunu da görürseniz söylersiniz” ifadelerini kullanarak meclisin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu haber toplam 1628 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.