1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ramazan Şimşek "Kimse Yüzüne Bakmayacak"
Ramazan Şimşek "Kimse Yüzüne Bakmayacak"

Ramazan Şimşek "Kimse Yüzüne Bakmayacak"

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulunun katılımı ile bir basın toplantısı düzenledi.

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulunun katılımı ile bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda Gölbaşı gündemi ve ülke gündemi ele alındı.

Toplantıda konuşan MHP Ankara Büyükşehir Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Ramazan Şimşek, Gölbaşı’nın misyon ve vizyonu açık olan kişiler tarafından yönetilmesi gerektiğini söyledi.

Şimşek, Gölbaşı’nın hak ettiği yerde olmadığını da sözlerine ekledi.

Şimşek “Gölbaşı sadece merkezden oluşmamaktadır. Gölbaşı, Haymana ve Konya yolu ile birlikte 54 mahalleden oluşmaktadır. Ama en ücra mahalledeki insanlara da sormamız lazımdır. Merkezde birçok sorunu hallediyoruz ama önemli olan en ücra mahalledeki vatandaşlarımızın da sorunlarını çözmektir. Büyükşehir yasası ile beldeler mahalle oldu. Ama alanın büyük olması icraatı ve işi engellememelidir. Oralara gidip alt yapı, üst yapı çalışmaları yapılmalıdır. Karaali'de su yok. Oyaca'da taşıma su yapıyorlar” dedi.

Gölbaşı’nın eksiklerinden de bahseden Şimşek, Gölbaşı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Şimşek, “Gölbaşı turizm ve sanayi ilçesi ve bölgesel olarak çok güzel bir konumda olmasına rağmen maalesef kimse elinin taşın altına koymuyor.  Gölbaşı ile ilgili bir imar planı yapılması gerektiğini düşünüyorum. Merkeze sıkışmış bir ilçe konumunda Gölbaşı, ortada tek başına kalacak kimse yüzüne bakmayacak. Hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor” dedi

Bu haber toplam 3542 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.