1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ramazan Şimşek üniversite öğrencileri ile bir araya geldi
Ramazan Şimşek üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Ramazan Şimşek üniversite öğrencileri ile bir araya geldi

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, üniversite öğrencisi gençlerle bir araya geldi. Üniversiteli gençlerin problemlerini dinleyen Şimşek, Gölbaşına kazandıracakları projeler hakkında gençlere bilg

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, üniversite öğrencisi gençlerle bir araya geldi. Üniversiteli gençlerin problemlerini dinleyen Şimşek, Gölbaşına kazandıracakları projeler hakkında gençlere bilgi verdi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Gölbaşlı üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Ramazan Şimşek üniversite öğrencilerinin eğitim, sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek birçok projenin olduğunu söyledi.

Şimşek “Gölbaşı’nda acık hava sinemaları, bowling salonları, buz patenti salonları, yüzme havuzları, kapalı sinema salonları yapacağız. Türkiye’de örneği olmayan bir tane kent meydanı yapacağız.  Kent meydanında anfi tiyatrolar, acık AWM’ler, yürüyüş yolları, can iskeleler ve gölün üzerinde karşıdan karşıya ahşap köprü yapacağız. Kent meydanı yapıldıktan sonra abartmıyorum. Sanatçılarımızın hepsi gelip Gölbaşı’nda konser verecek. Özellikle isteyecekler. Gölbaşı’na çok güzel bir akvaryum yapacağız. Su ürünleri müzesi adı altında, bunlara benzer birçok projemiz var. Amacımız öğrenciyi Gölbaşı’nda tutmak ve turistleri Gölbaşı’na çekmek olacak” dedi.

Şimşek son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesinin önemine vurgu yaparak Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki için öğrencilerden destek istedi.

Program soru ,cevaplarla son buldu.

Programa Gölbaşı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Gökhan Koçak ve MHP Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Özcelik’te katıldı.

Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.