1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkanı Adıgüzel halkın dilinden düşmüyor
Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkanı Adıgüzel halkın dilinden düşmüyor

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkanı Adıgüzel halkın dilinden düşmüyor

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkanı Adıgüzel kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı’nı karış karış, kapı kapı gezen Adıgüzel, “Kimseyi ayırt etmeden herkesle iletişim kuruyoruz. Herkese eşit yaklaşacağız ve adaletli bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.

f7e1d871-7b2c-4fa2-8bd2-b67c81946fa2.jpg

Kimseyi Ayırmadan Herkesi Kucaklayan Bir Belediye Başkanı Olacağız”

Biz her yere gidip herkesle konuşmaya devam ediyoruz diyen Adıgüzel, “ Bizim Gölbaşı için bir derdimiz var. İlk önce mevcut olan kutuplaşma halinin giderilmesi için mücadele ediyoruz. Hangi partiden ve hangi görüşten olursa olsun kimseyi dışlamıyoruz. Dini, dili, mezhebi, ırkı ne olursa olsun öncelikle hepimiz Gölbaşı’nda yaşıyoruz ve Gölbaşı hepimizin. Bu minvalde bakacak olursak belediye başkanı olduğumuzda öncelikle herkese eşit yaklaşacağız ve adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Çünkü biz belediyeyi Gölbaşlılarla birlikte yöneteceğiz ” dedi.

33e68720-b518-4e4e-b74d-fa93af715516.jpg

Genel Kalkınma Yerel Kalkınmayla Olur”

Genel kalkınma olabilmesi için öncelikle yerel kalkınmanın olması gerektiğini dile getiren Adıgüzel, “ Yerel kalkınma tarımla olur, hayvancılıkla olur. Tarım alanında hiçbir şey üretemezsek hem istihdamı sağlayamayız hem de üretime katma değer sağlayamayız. Biz belediye başkanı olduğumuzda köylerimizi yeniden gideceğiz ve oralarda toprak tahlilleri yaptıracağız. O toprağa en uykun sebze veya meyve ne ise onların üretimini yaptıracağız. Bu şekilde hem üretime katma değer sağlayacağız hem istihdam sağlayacağız hem de köylerden şehirlere asgari ücret için çalışmaya gelen köyden kente göçü bir nebze de olsa önüne geçmeye çalışacağız” diye söyledi. Hayvancılıkla ilgili modern bir kesimhane sözü veren Adıgüzel, “ Yerel kalkınmanın bir diğer ayağı da hayvancılıkla olur. Besicilik yapmak isteyen vatandaşlarımız hayvanlarını kestirebilmek bilmek içi Ankara’nın çeşitli yerlerine götürüyorlar. Bu durumda ekstra maliyetleri çıkartıyor ve vatandaşımız emeğinin karşılığını alamıyor” diyerek halkın sorunlarını gözler önüne serdi.

e7d9dd89-31a5-4449-86e3-11b4c30ae9a4.jpg

Siftah Yapmadan Dükkanını Kapatan Esnaf Var

Konya – Ankara yolu üzerindeki esnafları ziyaret eden Adıgüzel, “ Girmediğimiz esnafımız kalmadı. Hepsiyle tek tek konuştuk. Ne yazık ki siftah yapmadan dükkânlarını kapatanlar mevcut. Esnafımız hem durumdan şikâyetçi hem de sandığa gitmeyeceklerini söylediler. Halkımızın büyük bir çoğunluğu karamsar bir ruh halleri içerisindeler. Halkımız yerel seçimlerin genel seçimmiş gibi bir hava oluşturulmasından baya rahatsızlar onun da vermiş olduğu bir karamsarlık durumu mevcut. ” diye konuşarak çarpıcı söylemlerde bulundu.

 

Bu haber toplam 2996 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.