1. HABERLER

  2. Selay & Suzan Kuaför Hizmete Açıldı
Selay & Suzan Kuaför Hizmete Açıldı

Selay & Suzan Kuaför Hizmete Açıldı

Selay & Suzan Kuaför Hizmete Açıldı

A+A-

Selay & Suzan Kuaför ve Güzellik Stüdyosu’nun açılışı yapıldı. Bahçelievler Mahallesi 321. Sokak üzerinde hizmete başlayan Selay & Suzan Kuaför ve Güzellik Stüdyosu’nun açılışına Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Gökhan Koçak, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsa Albut ve İş Adamı Yücel Aktaş’ın yanı sıra çok sayıda esnaf, vatandaş ve STK temsilcisi katıldı.

Gökhan Koçak’ın okuduğu duanın ardından kurdele kesimiyle açılış gerçekleştirildi. Koçak, Selay & Suzan Kuaför’ün hayırlara vesile olması ve helal kazanç getirmesi yönündeki temennilerini de dile getirdi. Ardından davetliler güzellik salonunu gezerek sunulan imkanları yerinde görme fırsatı buldular.

Selay & Suzan Kuaför ve Güzellik Stüdyosu sahibi Suzan Çavuşli “Açılışımıza katılan değerli dostlar, şahsım ve ekibim adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Gölbaşı’na böyle bir işletmeyi kazandırmanın ve sizlere hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de siz değerli dostlarımızın sayesinde güzel işler yapacağımızdan ve hizmet kalitemizi her geçen gün daha da arttıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İşletmemizin hayırlara vesile olacak bir iş yeri olmasını diliyorum” diye konuştu.

Güzellik uzmanı ve makyaj sanatçısı Selay Çetin, Suzan Çavuşli ve saç ustası Göktuğ Okman’ın yanısıra donanımlı ve tecrübeli ekip arkadaşlarının oluşturduğu güler yüzlü kadrosu, kalite ve güven prensibi ile Selay & Suzan Kuaför ve Güzellik Stüdyosu sektöre adımını attı.

Bu haber toplam 2286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.