1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Selim Akceylan'dan Mogan Gölü açıklaması
Selim Akceylan'dan Mogan Gölü açıklaması

Selim Akceylan'dan Mogan Gölü açıklaması

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan Mogan Gölü’nün temizlik ihalesinin 2.etabıyla ilgili önemli bilgiler açıkladı.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan Mogan Gölü 1. Etap Kıyı Bandı Rehabilitasyon ve Rekreasyon Alanı Çevre Düzenlemesi ilgili önemli bilgiler açıkladı. Akceylan, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret etti.

İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ten 29 Kasım’da ihalesi yapılacak olan Mogan Gölü 1. Etap Kıyı Bandı
Rehabilitasyon ve Rekreasyon Alanı Çevre Düzenlemesi ilgili bilgiler alan Akceylan, sosyal medya hesabında görüşmeyle ilgili şu açıklamaları yaptı;

“29 Kasımda ihalesi gerçekleştirilecek Mogan Gölü 1. Etap Kıyı Bandı  Rehabilitasyon ve Rekreasyon Alanı Çevre Düzenlemesi hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdik.

MOGAN’IN ÇEHRESİ DAHA GÜZEL OLACAK
Önceki dönem belediye başkanımız Sn. Fatih DURUAY ile birlikte girişimlerimiz sonucu başlatılan, Belediye Başkanımız Sn. Ramazan ŞİMŞEK tarafından yakından takip edilen proje ile Mogan Gölümüzün çehresi çok daha güzel bir görüntüye kavuşacak. Yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve iskeleleriyle Mogan Gölü hem Gölbaşı'mızın, hem Ankara'mızın en önemli uğrak yerlerinden biri haline gelecek.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Tüm maliyeti İller Bankası tarafından karşılanacak bu güzel projenin gerçekleşmesinde başından sonuna kadar her türlü desteği sunan, ilçemize yakın ilgi ve alaka gösteren başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat KURUM olmak üzere, İller Bankası Genel Müdürümüz Sn. Yusuf BÜYÜK 'e, bakanlığımızın ilgili bürokrat ve yöneticilerine, projenin hazırlanmasında emeği geçen Gölbaşı Belediyesi yönetici ve personellerimize teşekkürlerimi sunarım.

 

Bu haber toplam 3424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.