1. HABERLER

  2. Selim Kaymak'tan İsrail'e kınama
Selim Kaymak'tan İsrail'e kınama

Selim Kaymak'tan İsrail'e kınama

İl Genel eski Meclis Üyesi Selim Kaymak, İsrail’in yürüttüğü vahşeti kınadı.

A+A-

İl Genel eski Meclis Üyesi Selim Kaymak, kaçırılan İsrailli 3 gencin nasıl ve kimler tarafından öldürüldüğünün bile ortaya çıkarılmadan bunun sorumluluğunu Hamas’a atan ve aslında atmak için beklediği anlaşılan İsrail’in yürüttüğü vahşeti kınadı.

Selim Kaymak kınama mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Kan ve gözyaşı üzerine "devlet" kuran ve bütün dünyadaki siyonistlerden destek alan İsrail, varlık sebebi gibi duran Filistin'i her bahane ile bombalamakta, masum insanları katletmekte ve bunu da dünyaya kafa tutarak yapmaktadır.

Bu son vahşette aynı şekilde gelişmiş; yine Siyonistler kendilerine verilen görevi yerine getirmişlerdir. Kendi çocuklarını kaçırdılar 10 gün süre ile aradılar. Çocukları ararken Müslümanların mahremlerine girip evlerini dağıttılar. Çocukların cesetleri Batı Şeria'da bulunuyor, onlar Gazze'yi vuruyorlar. Hamas açıklama yapıp 'ben yapmadım diyor onlar siz yaptınız' diyorlar. Yaklaşık 1 milyon 750 bin insanın yaşadığı Gazze'ye bombalar yağdırıp çoluk çocuk 200 kişinin kanına giriyorlar. Üç Yahudi'ye karşılık sapık Yahudilerin kaçırdıkları Filistinli gence benzin içirip canlı canlı yakıyorlar.

Tarihin kanlı satırları arasına kendilerini böyle yazdırmayı mübah gören İsrail, 150'ye yakın; çoğunluğu çocuk ve yaşlı Filistinliyi daha kelimenin tam anlamı ile katletti ve binden fazla yaralı var. Bunun sebebi olarak gösterilen üç İsrailli genç ile ilgili ölümlerin arkasında kimin olduğu bile anlaşılamamış, soruşturma gereği bile duyulmayarak masum ve silahsız Gazze halkı cezalandırılmaya başlanmış ve bu devam ettirilmektedir.

Bir haftadır, sivil hedefleri, camileri vuran İsrail'i bu vahşeti durdurmaya çağırıyoruz. Siyonist Yahudiler huzursuz olduğu için Avrupa Birliği ülkeleri, ABD ve sözüm ona Birleşmiş Milletler Müslümanları kınıyor ve Müslüman olduğunu söyleyen tüm Arap Krallıkları da bu kınamaya susarak destek veriyorlar.Bütün bu ismi geçen uluslar arası örgütleri de gerçeği görmeye davet ediyor, Türkiye'nin Gazze'ye insani yardım için harekete geçmiş olmasını da memnuniyetle karşıladığımızın bilinmesini istiyoruz."

 

Bu haber toplam 2766 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum