1. HABERLER

  2. Sen olsan öper miydin? Öpülür müydün?
Sen olsan öper miydin? Öpülür müydün?

Sen olsan öper miydin? Öpülür müydün?

Lafı evirip çevirmeye gerek yok...Her şey çok net ortada! O nedenle dümdüz yazmak istiyorum.Hatırlayalım...

A+A-

Lafı evirip çevirmeye gerek yok...
Her şey çok net ortada! O nedenle dümdüz yazmak istiyorum.
Hatırlayalım...
2009 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimleri öncesi CHP’den 2. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olarak gösterilen Bayram Duman meclis üyesi adaylığı dosyasını geri çekmişti.
Geri çekerken de kendine göre bazı nedenler sıralayarak,partisine de zarar vermemek için sustuğunu söyleyip Yusuf Aksakal’a vurmuştu…

Seçimlerin hemen ardından önce Polat Güneşdoğmuş istifa ediyor, ardından Selahattin Yazıcı CHP’den istifa etmişti. Peki bu istifalar kimin bürosundan gazetelere fakslandı.
Hatırlatalım Bayram Duman’ın kendine ait bürosundan….


Peki o dönemde Polat Güneşdoğmuş gazetelere yaptığı açıklamada ne demişti: “Uğraştık, umut ettik, güvenmek istedik, arkadaşlarımıza dostlarımıza çabalarımızı anlattık bu sefer olacak umuduyla bir kez daha denedik, yalanları iftiraları göğüsledik yine olmadı. CHP'deki  aktif siyasi yaşamıma burada nokta koymaya karar verdim.”


O gelişmelerde sonra Deniz Baykal kaset komplosuna gidiyor, Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan adaylığına soyunuyor.. Ve hemen Bayram Duman’dan bir açıklama geliyor. O açıklamada Bayram Duman aynen şu sözleri söylüyor:
“Utanmadan genel merkeze partililerini ‘jurnal’ yapan ajan ve muhbirlerin de devri kapanacaktır. Ajanlık ve muhbirlik yapanlar  yok olmaya mahkumdurlar.Utanmadan partililerini üst makamlara jurnalleyenler hemen saf değiştirip yeni den karşımıza çıkacaklardır. Hiç bir zaman bunlara itibar edilmeyecektir. Hiç kimse bundan sonra seçilmiş olan birisin pasif çalışmayacağı halde pasif çalışıyor bahanesiyle görevden aldırırım cüretini kendinde göremeyecektir. Genel merkez de illerde ve ilçelerde partinin iradesine ipotek koyup ‘babasının malı gibi’ görenler artık partiyi halka teslim etmelilerdir.”


Gelelim son noktaya genel seçimlerin hemen ardından Bayram Duman’ın SONGASTE’ye verdiği röportajda aynen şu ifadeler yer alıyor ‘CHP Gölbaşı’nda 1. Parti olmadığı sürece başarısızdır!’

Şimdi gelelim bizim anektotlarımıza... Saygıdeğer meslektaşımız Serkan Akpınar’ın düşüncelerinin analizine....
Bayram Duman meclis üyeliği dosyasını geri çekti mi?
Çekti...
Peki bunu herkes biliyormu?
Biliyor...
Peki sevgili meslektaşım Serkan Akpınar..
Herkesin bildiği bir konuyu söylemenin ne zararı var?
Bu bir....
Bayram Duman öncelikle meclis üyesi dosyasını neden geri çekmiştir? Kendi ilkeleri adına mı yoksa, yerlicilik adına sırf yerli bir belediye başkanı seçilsin diye kendini feda mı etmiştir? Yercilik damarı, CHP’liliğinin önüne mi geçmiştir? Madem öyle Bayram Duman bu soruya yanıt vermek zorundadır.


Polat ve Selahattin bey partiden istifa ediyor...Basın açıklamları Bayram Duman’ın bürosundan fakslanıyor. Sevgili meslektaşım partide birlik ve beraberliği sağlamak isteyen birinin bürosundan parti adına zehir zemberek açıklamalar yapılamsı sence etik mi?


Hadi onuda geçelim...


Aksakal daha önceki dönemlerde meclis üyeliğini yapanları ihanetle suçladı. Haksız mı? Hiçte haksız değil bence. Necip Güler ve Polat Güneşdoğmuş o dönem partide meclis üyesimiydi?


Üyesiydi....


Necip Güler o dönem Ak Parti’ye geçti.... Partisiniden ayrıldı. Çok farklı bir ideolojinin peşinden gitti...


Polat Güneşdoğmuş o dönem meclis üyesiydi, yerel seçim sonrası “CHP'deki  aktif siyasi yaşamıma burada nokta koymaya karar verdim.” diyerek istifa etti geri geldi. Senin gazetende köşe yazarı değil miydi Polat Güneşdoğmuş.. “CHP çatırdıyor” diye yazılar yazan Polat Güneşdoğmuş değill miydi…


Maazallah geri döndü dönmesine de… Polat Güneşdoğmuş’u genel seçimlerde aktif olarak çalışırken göremedim, gören varsa da onu bilmiyorum..


Sevgili meslektaşım Bu da iki…


Kılıçdaroğlu’nun genel başkan adayı olması ile birlikte “Yanındayım” mesajı vermek için “Cumhuriyet Partisi’nde uygulanan set artık yıkılmıştır!” açıklmasını yapan, aynı açıklama içinde “Yusuf Aksakal”ı ajanlık ve muhbirlikle suçlayan “Genel merkez de illerde ve ilçelerde partinin iradesine ipotek koyup ‘babasının malı gibi’ görenler artık partiyi halka teslim etmelilerdir.” diyen Bayram Duman değilmiydi?


Aynı Bayram Duman değil miydi yıkılan set dediği Önder Sav ve Hakkı Süha Okay ile İsmet Kökbudak’ın hac yemeğinde bir araya gelip, o anın fotoğrafları basına servis eden.... Ben mi yanıldım...


Ben mi şaşırdım?


Ben mi yanıldım?

Peki aynı Bayram Duman değilmiydi?
“‘CHP Gölbaşı’nda 1. Parti olmadığı sürece başarısızdır!’ deyip partiyi eleştiren.
O zamanda aynı nedenle Bayram Duman’ı eleştirmiştin sayın meslektaşım...
Bugünde yine aynı nedenle Yusuf Aksakal’ı eleştiriyorsun.
Sonuna kadar haklısın...


Ancak sende gel insaf eyle...
Elini vicdanına koy...
Eline geçirdiği her fırsatta seni yaralamak, seni vurmak için fırsat kollayan birisi olsa,
Senide ajanlıkla, muhbirlikle suçlasalar....
Sen ne derdin be sayın meslektaşım....
Öper miydin? Öpülür müydün?
Pısırık pısırık oturup sana vurmalarını mı beklerdin?
Yoksa Aksakal’ın yaptığını mı yapardın...
Haksızsam haksız de baride...
Bende nerde durduğumu bileyim....





 

Bu haber toplam 2305 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.