1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Sesimi Duyuramadım adlı oyuna büyük ilgi
Sesimi Duyuramadım adlı oyuna büyük ilgi

Sesimi Duyuramadım adlı oyuna büyük ilgi

Gölbaşı’nda sahnelenen ‘Sesimi Duyuramadım' adlı oyun ile kadına şiddet anlatıldı. Kadınların gördüğü şiddetin konu edinildiği tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

A+A-

Kadına şiddet, taciz ve uyuşturucu bağımlılığını konu olan sinema ve dizi yönetmeni Gülşen Açıkgöz’ün yazıp yönettiği “Sesimi Duyuramadım” adlı oyun Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu. 

 

MUTLULUĞUNU İZLEYİCİYLE PAYLAŞTI

 

“Sesimi Duyuramadım” adlı oyunun doktorluğunu ise engellerine rağmen 26 yaşında ki Gökçe Naz Oğuzlar yaptı. Tiyatro severler tarafından büyük beğeni toplayan oyunun sonunda,  Gökçe Naz Oğuzlar sahneye koltuk değnekleri ile çıkarak mutluluğunu izleyici ile paylaştı.

 

Kadına şiddetin ele alındığı oyunun sonunda oyuncuları tebrik eden Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek, engellerine rağmen oyunun senaryo doktorluğunu yapan Gökçe Naz Oğuzlar’a tüm oyuncular adına çiçek takdim etti.

 

Sesimi Duyuramadım adlı oyunu, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kara’nın yanı sıra Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek de izledi.

 

Bu haber toplam 2344 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.