1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Seymenler'de İftar
Seymenler'de İftar

Seymenler'de İftar

Gölbaşı Belediyesi’nce Seğmenler Mahallesi sakinlerine verilen sokak iftarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

A+A-

 

Gölbaşı Belediyesi’nin Seğmenler Mahallesinde   düzenlediği sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu. Gölbaşı Belediyesi mahallerde düzenlediği iftar programlarına ara vermeden devam ediyor. Gölbaşı Belediyesince şu ana dek Selametli, Gazi Osman Paşa, Karşıkaya, Karaali,Eymir,Şafak,Karagedik, Bezirhane, Oyaca, Bahçelievler  Mahallelerinde  verilen iftarların ardından Seğmenler  Mahallesinde iftar verildi. Seğmenler Mahallesi 948.sokakta  verilen toplu iftar programı büyük ilgi gördü ve  iftara yaklaşık 5 bin  vatandaş katıldı. Düzenlenen iftara Gölbaşı belediye başkanı Fatih Duruay,  belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, muhtarlar ve 5  bin Gölbaşı’lı katıldı. İftara katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Eşi Hatice Duruay, tek tek iftar masalarını dolaşarak vatandaşlar ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

 

Başkan Duruay, ‘Bu Yıl Proje Yılı Olacak’ Dedi

 

İftarda konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay, iftar buluşmasına ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Duruay, “Ramazan demek birlik demek, Ramazan demek hoşgörü demek, Ramazan demek paylaşmak demek.Bizde tüm mahallerimizde hemşehrilerimiz ile birlikte iftar açtık. Yaradana bize bu günleri gösterdiği için çok şükür ediyorum. Ramazanın bereketi, feyzi, mağfireti üzerinizde olsun. Allahım oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Kadir gecenizde mübarek olsun. Yaklaşan Ramazan Bayramınızda şimdiden mübarek olsun.

 

 

Biz göreve geldiğimizde Gölbaşı’nın sorunlarını çözmek için siz değerli hemşehrilerimize söz vermiştik. Şimdi hizmetlerimizi bir bir sıralamaya başlıyoruz. Bildiğiniz gibi Seğmenler Pazar yerimiz var. Gölbaşımıza yakışmayan bu yeri önümüzdeki günlerde yıkıp yerine daha kullanışlı bir kültür merkezini ve kapalı Pazar yeri yapacağız. Yine Eymir Mahallemiz Toki konutları üzerinde bulunan 117 dönümlük boş alana yapacağımız şehir parkı ile, ilçemizin şehir parkı olacak. Bu parkımız Seğmenler mahallemized e çok yakın bir park olacak ve yine bu parkımızın da temelini önümüzdeki günlerde atacağız.  Yine Bahçelievler Mahallemizde bulunan bir parkın içerisine yüzme havuzu yapacağız ve Gölbaşı’mızda yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak.

 

Bizim göreve geldiğimizde en büyük hayalimiz Mogan gölümüzü temizlemekti.Allahın izni ile Mogan gölümüzün ihalesi yapıldı, birkaç ay içerisinde temizliği başlayacak. Mogan gölümüz eski güzel günlerine kavuşacak. Konya yolumuz ile ilgili çalışmalarımız son aşamasına gelindi. Projemizi tamamladık, inşallah senen sonunda inşaatımıza başlanacak ve Gölbaşımızın iki yakasını kavuşturacağız.

 

 

İftar Programımıza katılımlarınızdan dolayı, bizler ile iftar ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım Ramazanınızı Mübarek etsin. Yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.