1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Sıhhiye'de Başkentray çalışması
Sıhhiye'de Başkentray çalışması

Sıhhiye'de Başkentray çalışması

TCDD Başkentray Projesi kapsamında geçen yaz yıkılan Sıhhiye Demiryolu Köprüsü yerine yapılacak yeni köprü çalışmaları nedeniyle 25 Ocak Çarşamba itibaren geçici süreyle şerit daraltması yapılacak.

A+A-

TCDD tarafından sürdürülen proje kapsamında yeniden yapılacak olan köprü ayaklarının imalatları nedeniyle yarın  başlanacak çalışmalar süresince, mevcut karayolu köprüsü altında bulunan Kızılay yönündeki otobüs durakları da Sıhhiye Köprüsü ile Mavi Masa Birimi arasına alınacak. Bu sebeple de Strazburg Caddesi’nden Atatürk Bulvarı’na çıkış sağlayan yol da geçici süreyle taşıt trafiğine kapatılacak.

TCDD'nin Kızılay yönündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yol normal akışına dönecek. Daha sonra Ulus yönündeki çalışmalara başlanacağından, bu kez söz konusu yönde geçici şerit daraltması yapılacak.

TCDD yetkilileri, iki aşamada yapılacak çalışmaların toplam süresinin 40 gün olarak belirlendiğini kaydederek, imalatların kısım kısım tamamlanmasıyla birlikte, Bulvar’daki şerit daraltmalarının da kaldırılacağını bildirdiler.

Bu haber toplam 8215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.