1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimşek: Gölbaşı tarımda çağ atlayacak
Şimşek: Gölbaşı tarımda çağ atlayacak

Şimşek: Gölbaşı tarımda çağ atlayacak

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, belediye bünyesinde Tarım Destek Merkezi kuracaklarını açıkladı.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, belediye bünyesinde Tarım Destek Merkezi kuracaklarını açıkladı.

 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, tarımsal üretimde de önemli bir yeri olan Gölbaşı’nda tarıma çağ atlatacaklarını ve Gölbaşı çiftçisinin yüzünü güldüreceklerini açıkladı. Başkan Adayı Şimşek, bunun için ilk aşamada Tarım Destek Merkezi kuracaklarını ve her yıl Gölbaşı Tarım Fuarı düzenleyeceklerini bildirdi.

 

31 Mart’ta yapılacak mahalli seçimler için geriye sayım sürerken Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, geleceğe ilişkin proje açıklamalarına bugün de bir yenisini ekledi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

ÇİFTÇİYE REHBERLİK…
“Gölbaşılı çiftçilerimiz hali hazırda tarımsal destek ve hibelerle ilgili olarak özel sektör firmalarından danışmanlık hizmeti alıyorlar. Ancak birçok çiftçimizin de yanlış yönlendirildiğini, kandırıldığını ve mağduriyet yaşadığı da bildiğimiz bir gerçek.

Bu durum karşısında Gölbaşı Belediyesi bünyesinde İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ve Ziraat Odamız ile işbirliği yaparak Tarım Destek Merkezi kuracağız.

Bu merkezde Gölbaşılıçiftçilerimize tarım arazilerinin ekonomik ve verimli kullanılmasına yönelik eğitimler verilecek.Merkez, tarımsal destek ve hibeler hakkında da danışmanlık yapacak. Ayrıca, tarım alanında Gölbaşılı çiftçilerimizin pazar payını büyütmek amacıyla Gölbaşı Tarım Fuarı da düzenleyeceğiz.”

Bu haber toplam 1938 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.