1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimşek: Gölbaşı'nı daha da ileriye taşıyacağız
Şimşek: Gölbaşı'nı daha da ileriye taşıyacağız

Şimşek: Gölbaşı'nı daha da ileriye taşıyacağız

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Gölbaşı’nda Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığının düzenlediği esnaf çalıştayına katıldı.

A+A-

Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Gölbaşı’nda Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığının düzenlediği esnaf çalıştayına katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek şunları söyledi.

“Gölbaşı bizim için, Ankara ve Türkiye için çok önemli. O yüzden iki genel başkanımız ellerini değil, gövdelerini taşın altına koydular. Ne dediler, dediler ki “ülke bekası”. Şimdi Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek olmuş, Fatih abi olmuş kim olursa olsun önemli değil, önemli olan ülkenin geleceğidir.”

31 Mart seçiminin önemine değinen Şimşek “Bu seçim tüm Türkiye için çok önemli biz üzerimize düşen çalışmaları hem Gölbaşımız için hem de Ankaramız için yapacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, son olarak Gölbaşı Belediyesi'nin kurulduğu günden bu yana katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “Biz de Büyükşehir Belediye Başkanımızla omuz omuza vererek Gölbaşı’nı daha ileriye taşıyacağız. İnsanlar Gölbaşı’nda mutlu olacak” diye konuştu.

DURUAY DA DESTEK İSTEDİ

Toplantıda konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek için destek istedi.

Üzüldüklerini ama asla kırılmadıklarını vurgulayan Duruay “Önümüzde bir yerel seçim var. Gölbaşı’nda bildiğimiz gibi Sayın Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin tercihleri ile Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’e bırakıldı. Biz Ak Partililer olarak buna üzülmüyoruz, kırılmıyoruz ve darılmıyoruz. Sebebi biz fotoğrafın büyüğüne bakıyoruz. Türkiye’nin geleceğine bakıyoruz. Ankara’mızın geleceğine bakıyoruz. Üzülmedik desek biraz yalan olur ama kırılmadık, darılmadık” dedi.

Gölbaşı’nda beş yılda yapılan çalışmalara değinen Duruay, “Beş sene önce bizleri üçlü yaptınız güçlü yaptınız. Partilerimiz ayrı olabilir ama biz şu anda MHP ile ortağız, gene bizi üçlü yapın güçlü yapın, bu dediğimiz hizmetlerin çok daha fazlasını iki başkanımız sayesinde Gölbaşı’na getirelim” diye konuştu.

AKCEYLAN: ALNIMIZIN AKIYLA...

Toplantıda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan “Allahın izni ile MHP İlçe Teşkilatı ile birlikte 24 saat bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı hem Gölbaşı hem de Ankara’da sandıktan alnımızın akıyla çıkacağız. Gölbaşı’nı Cumhur İttifakının göz bebeği haline getireceğiz sonuçları itibariyle. Buna inancımız sonsuz. Bunun için gerekli çalışmaları da yapıyoruz” dedi.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Şoförler Odası, Ziraat Odası ve Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanları ve üyeleri katıldı.

Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.