1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimşek “Hedef Avrupa kentleri ile yarışan Gölbaşı”
Şimşek “Hedef Avrupa kentleri ile yarışan Gölbaşı”

Şimşek “Hedef Avrupa kentleri ile yarışan Gölbaşı”

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, bir olan değil birlik olan Gölbaşı için yola çıktıklarını belirterek “”Gönülden gönüle hemşehrilerimizle el ele vereceğiz” dedi.

A+A-

32 Mart mahalli seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını merkez ve taşra mahallelerinde sürdüren MHP Başkan Adayı Şimşek, 7’den 70’e tüm vatandaşlara hitap eden bir yerel yönetim anlayışını hakim kılmak istediklerini söyledi.
Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

BİRLİK OLAN GÖLBAŞI…

Tüm vatandaşlarımıza hitap eden bir anlayış için yola çıktık. Kadınların istihdama katıldığı, gençlerin geleceğe umutlu baktığı ve artık Avrupa kentleri ile yarışır hale gelmiş bir Gölbaşı oluşturmak tek hedefimiz olacak. Din, dil, mezhep, etnik köken ve parti gibi ayrımlar gözetmeksizin tamamen vatandaş odaklı çalışmalar üretmek tek amacımız olacak.
İlçemizin doğal, tarihi ve kültürel tüm değerlerini koruyan bir anlayışla hareket etmek tek şiarımız olacak. Asla rantı değil, kenti planlama anlayışını esas alacağız. Kimin parasını harcadığını bilen ve güven duyulan bir belediyecilik yaparak örnek olacağız. Kırsaldan merkeze, tüm ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarına çözüm bulmak için gecemizi
gündüzümüze katacağız.”

Bu haber toplam 2137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.