1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimşek’ten İncek’e müjde
Şimşek’ten İncek’e müjde

Şimşek’ten İncek’e müjde

Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, İncek’te Gölbaşılılık mensubiyetini artıracaklarını açıkladı.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, kahvaltıya buluştuğu İnceklilere müjdeli haberler verdi. Başkan Adayı Şimşek, “İncek Mahallesi’nde yaşayanların Gölbaşılılık mensubiyetini artıracaklarını belirterek, önceliğimiz Gölbaşı Belediyesi’nin ek bir binasını yaptırmak olacak” dedi.

“İNCEK’İN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın da katılımıyla düzenlenen bir kahvaltıda İnceklilerle bir araya geldi. İnceklilerin Pazar sabahı olmasına rağmen ilgi gösterdiği kahvaltıda konuşan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Şimşek, mahallenin başta ulaşım olmak üzere birçok sorunu olduğunu söyledi. Şimşek, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“İncek, Gölbaşı’mızın gelişen ve gözde bir mahallesi. Ancak bu güzide mahallemizin başta ulaşım olmak üzere birçok sorunu olduğu da biliniyor. Öncelikle İncek Mahallemizin Gölbaşılılık duygusunu artırmak adına Gölbaşı Belediyesi’nin ek binasını mahallemize kavuşturacağız. Bu ek binanın yanı sıra İncek’e sosyal tesisler de kazandıracağız.”

 

Bu haber toplam 2596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.