1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Şimşek’ten teşekkür
Şimşek’ten teşekkür

Şimşek’ten teşekkür

31 Mart yerel seçimleri kazanan Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek,bir teşekkür açıklaması yaptı. 

A+A-

31 Mart yerel seçimleri kazanan Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek,bir teşekkür açıklaması yaptı. 
İşte Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek’in o açıklaması

Değerli hemşehrilerim,
Doğduğum, büyüdüğüm, evimi ve işimi kurduğum, gerçek yuvam olan Gölbaşımıza Cenab-ı Allah’ın takdiri sizlerin destek ve teveccühlerinizle Belediye Başkanı seçilmiş bulunmaktayım.
Yola çıktığımız ilk gün itibariyle “sen ben yok, biz varız”
dedik. Gücümüzü ve enerjimizi her hâl ve şartta muhafaza ettiğimiz birliğimizden aldık. Nefsimizi bir kenara bırakıp, nefesimiz yettiğince gönül köprüleri inşa etmeye gayret gösterdik. Sevdalısı olduğumuz ilçemize hakkıyla hizmet edebilmek için var gücümüzle çalıştık. Adım atmadık sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el, girilmemiş gönül bırakmayalım diye durmaksızın koştuk. Yorulmadık, yılmadık, bize yol arkadaşlığı yapan birbirinden kıymetli kardeşlerimizle kol kola, omuz omuza verdik ve bu günlere geldik.
Şimdi sevdalısı olduğumuz Gölbaşımıza hizmet zamanı.
Şimdi hayallerini kurduğumuz Gölbaşı’nı hak ettiği yere taşıma zamanı.
Şimdi Gölbaşı’nı çağdaş, modern, kalkınan ve gelişen örnek bir ilçe yapma zamanı.
Şimdi Gölbaşı’nda yaşayan herkesin; dil, din, ırk, renk ve siyaset gibi hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit hizmet alıp, birlikte kalkınıp, hep birlikte mutlu olma zamanı.
Şimdi Gölbaşı’na yeni bir hikaye yazma zamanı.

Kıymetli Gölbaşılılar,
Her zaman söylediğimiz gibi “Biz nüfusu 140 bine yakın büyük bir aileyiz.”Allah nasip ederse, bir aile bilinciyle; acılarımızı da sevinçlerimizi de hep birlikte yaşayıp huzurun simgesi olacağız. Bu anlam bütünlüğünde yaşamaya çalışacağımız yeni bir hizmet dönemine adım atarken, Gölbaşımıza hizmet yarışında rakip olduğumuz diğer siyasi partilerin çok kıymetli adaylarına zorlu seçim sürecinde gösterdikleri hassasiyet ve nazik tutumları için teşekkür ediyorum. Bu yarışta ter döken tüm siyasi partilerin mensuplarına teşekkür ediyorum.

Muhterem hemşehrilerim,
Yola çıktığımız ilk günden bu yana en büyük destekçilerim olan ve beni asla yalnız bırakmayan başta kıymetli eşim ve ailem olmak üzere tüm dost ve arkadaşlarıma, Cumhur İttifakı'nın tarafları olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin tüm mensuplarına, kadın kollarından gençlik kollarına, ülkü ocaklarımızın
yiğitlerine, gecesini gündüzüne katıp çalışan fedakâr hanımefendilere, bu yolda bize yoldaş olan tüm meclis üyesi adaylarımıza, aday adaylığı sürecinden sonra da bizi asla yalnız bırakmayan kıymetli arkadaşlarımıza, gece gündüz bizim için dua eden, bizim için azim ve gayretle çalışan gönüllü kahramanlarımıza sonsuz teşekkürler ederim.

Kazanan Gölbaşı oldu.
Kazanan ben değil “Biz” oldu.
Kazanan sağduyunun birlikteliği oldu.
Teşekkürler Gölbaşı.

 

 

Bu haber toplam 4277 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.