1. HABERLER

  2. Sıra gecesinde eğlence tavan yaptı
Sıra gecesinde eğlence tavan yaptı

Sıra gecesinde eğlence tavan yaptı

Gölbaşı Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Atatürk Sahil parkında Urfa sıra gecesi düzenledi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Gölbaşı Atatürk Sahil parkında Urfa sıra gecesi düzenledi.

Ramazan etkinlikleri, her zaman olduğu gibi yine coşkulu kutlamalara neden oldu. Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan Sıra Gecesi Ekibi, Gölbaşılılara adeta müzik ziyafeti sundu. Adıyaman, Malatya ezgileriyle başlayan müzik ziyafetine Ankara ve Konya oyun havaları eklenince Başkan Duruay ve Şafak Mahallesi muhtarı Bayram Özkan ile halk, piste çıkıp çiftetelli oynadı ardından da halay çekti. Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkında gerçekleşen sıra gecesinde  Kültür Bakanlığı sanatçısı Mustafa Özcan sahne aldı.

Sıra Gecesinde bir yandan türküler söylendi, diğer yandan da çiğ köfte yoğruldu. Yoğrulan çiğ köfte vatandaşlara ücretsiz vatandaşlara ikram edildi.

unnamed-(1).jpg

Sıra gecesi programına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay;‘Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayram öncesi böyle bir gece düzenleyerek siz değerli Gölbaşılı hemşerilerimizi eğlendirmek ve mutlu etmek istedik. En güzel bayramlar sizler ile olsun’ dedi.

 

Video: Ayşe Üngör

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.