1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Siyasi partiler Kadınları unutmadı
Siyasi partiler Kadınları unutmadı

Siyasi partiler Kadınları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölbaşı’nda da kutlandı. Siyasi parti ilçe başkanları da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadınlara karanfil dağıttılar.

A+A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölbaşı’nda da kutlandı. Siyasi parti ilçe başkanları da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutlayarak, kadınlara karanfil dağıttılar.

Referandum sürecine denk gelen Kadınlar Günü kutlaması da renkli görüntülere sahne oldu. Ak Parti, MHP ve CHP ilçe başkanları sahay inerek bayanların kadınlar gününü kutladı.

AK PARTİ KADINLAR İÇİN SAHADA

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan kadınlara karanfil dağıtıp Kadınlar Günü’nü kutlarken Hasvak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini sundu.

CHP EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik ve yönetimi kurulu üyeleri de kamu kurumlarında çalışan emekçi kadınların 8 MartDünya Kadınlar Günü’nü kutlayıp karanfil hediye etti.

MHP’LİLER DE KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI YAPTI

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ise beraberinde MHP Büyükşehir Grup Başkanı Ramazan Şimşek ve Ülkü Ocağı Başkanı Burak Fındıkçı ile birlikte çalışan bayanların kadınlar gününü kutlayıp karanfil hediye ettiler. 

17156249_1786355918350853_2260350345433203340_n.jpg

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum