1. HABERLER

  2. Son şampiyon Örencik
Son şampiyon Örencik

Son şampiyon Örencik

Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübünün düzenlediği Saygı, Kardeşlik ve Dostluk futbol turnuvası muhteşem final ile son buldu.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübünün düzenlediği Saygı, Kardeşlik ve Dostluk futbol turnuvası muhteşem final ile son buldu.

Haber: Özcan Aydoğdu

Örencik- Bahçelievler mahalleleri arasında oynan süper finalde tribünleri dolduran yüzlerce taraftar doyumsuz maç keyfi yaşadı.Belediye başkanı Fatih Duruay’ın şampiyonluk kupasını vermesi ile futbol turnuvası sona erdi.

SON ŞAMPİYON ÖRENCİK

Final maçında Bahçelievler mahallesi ile karşılaşan Örencik maçı 5-4 kazandı. Bir çok gol pozisyonun yaşandığı maçta heyecan doruktaydı. Süper  lig maçlarını aratmayan final maçında Örencik mahallesi, Bahçelievler mahallesini 5-4 yenerek adını Gölbaşı Saygı, Kardeşlik ve Dostluk futbol turnuvasının şampiyonu olarak tarih sayfalarına yazdırdı.

ŞAMPİYON KUPASINI BAŞKAN DURUAY’IN ELİNDEN ALDI

Örencikspor’un şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Fatih Duruay verirken, şampiyonluk maçından sonra taraftarı ile şampiyonluğu yaşayan Örencik spor saha da kupa ile şampiyonluk turları attı. Final maçından sonra turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür plaketi verildi.

GENÇLERİMİZİ TÜRK SPORUNA KAZANDIRACAĞIZ

Başkan Duruay, kupa ve plaketleri verirken sporun barış ve kardeşlik olduğunun altını çizerek "Bu tür spor faaliyetlerimiz Gölbaşı belediye spor kulübü bünyesinde her branşta devam edecektir. Gençlerimizi sportif aktivitelerle Türk spor'una kazandırmaya çalışıyoruz" dedi.

HAYATİ ÇAL: ADINA YAKIŞIR BİR TURNUVA OLDU

Turnuvada ikinci olan Bahçelievler ve üçüncü olan Mahmatlı spor’un kupalarını da Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal verdi. Başkan Çal, turnuvanın adına yakışır bir şekilde dostluk, saygı ve kardeşlik içinde geçtiğini ifade ederken, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti. Bu tür organizasyonların geliştirilerek sık sık düzenleneceğini ifade eden Başkan Çal “Amacımız Gölbaşı’ndaki spora katkı vermek ve gençlerimizi kötü alışkanlardan kurtarıp, spor aktivitelerine yöneltmek.” diye konuştu.

 

 

 

 

Bu haber toplam 3231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.