1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Sosyal konut müjdesi
Sosyal konut müjdesi

Sosyal konut müjdesi

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, dar gelirli vatandaşlara belediye öncülüğünde sosyal konut sözü verdi.

A+A-

 

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, mahalli seçimleri kazandıkları takdirde yapacakları projelerden birisinin de dar gelirliler için sosyal konut olduğunu açıkladı.

Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Şimşek, “31 Mart mahalli seçimlerini kazanıp yönetime geldikleri takdirde düşündüğüm projelerden biri de dar gelirliler için sosyal konut olacak” dedi.  

Projelerini açıklamaya devam eden Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, projeden kendisine ait evi olmayan vatandaşların yararlanacağına dikkat çekerek şöyle konuştu:

“İnşallah kısa süre içinde Gölbaşı Belediyesi öncülüğünde ilçemizdeki dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik Sosyal Konut Projesini hayata geçirileceğiz. Proje kapsamında ilk etapta 500 adet konut ile birlikte bu konutların ihtiyacı olan sosyal donatı alanları, yeşil alanlar, ticaret alanları da planlanmaktadır.”

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.