1. HABERLER

  2. Sporium Gölbaşı'nı gururlandırdı
Sporium Gölbaşı'nı gururlandırdı

Sporium Gölbaşı'nı gururlandırdı

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 1. Hasandağı İller Arası Karate Turnuvası 14.12.2014 tarihinde yapıldı.

A+A-

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Aksaray Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 1. Hasandağı İller Arası Karate Turnuvası 14.12.2014 tarihinde yapıldı. Türkiye Karate Federasyonu hakemlerinin yönetiminde yapılan turnuvada 8 ilden 16 kulüp ve 360 sporcu ter döktü. Ankara’dan 6 kulübün katıldığı turnuvada İlçemizi Gölbaşı Sporium Spor Kulübü başarı ile temsil etti.

2001-2006 yılları arasında doğan sporcuların katıldığı turnuvada, Gölbaşı Sporium Spor Kulübü adına ter döken Karate Sporcuları Ahmet Can YAŞKAN Altın, Gökçe TEMUR Altın, Berşan ASLAN Gümüş, Fatmanur AYDOĞDU Gümüş, Elya Ilgın ŞAHAN Gümüş, Alperen UZUNOĞLU Bronz, Yasin KARA Bronz, Aycan UZUNOĞLU Bronz, Osman Buğra AKAR Bronz ve Ezgi Yağmur GÜLER Bronz olmak üzere toplamda 10 madalya ile İlçemize döndüler.

Genel Klasman da Ankara’nın birinci olduğu turnuvada madalya alan ve alamayan tüm sporcularımız tebrik ediyor  Başarıların devamını diliyoruz. Bu tür organizasyonları Belediyemizin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde ilçemizde de görmeyi aileler adına ümit ediyoruz.

Bu haber toplam 4073 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.