1. HABERLER

  2. Su kanalları temizleniyor
Su kanalları temizleniyor

Su kanalları temizleniyor

Gölbaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmada Mogan ve Eymir göllerini birleştiren kanal ile Su Kesen Kanalı temizleniyor.

A+A-

Kanallardaki kirliliğin ortadan kaldırılması için ve yaz aylarında oluşabilecek kötü kokulara karşı kanallarda temizlik çalışmalarına başlandı.  Mogan ve Eymir Göllerinin korunmasını amaçlayan çalışmalar Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce oluşturulan ekiplerce ve iş makinalari ile yürütülüyor. Gölbaşı’nın içinden geçen dere ve kanallarda ortaya çıkan kötü görüntünün yanı sıra çevre sağlığını tehdit eden kirliliğin de ortadan kaldırılmasını amaçlayan çalışma ile Gölbaşı daha temiz bir çehre ile hem kent içinde yaşayan vatandaşlarımıza hem de dışardan gelen konuklarına merhaba diyecek.

Temizliğin bireysel olduğu kadar toplumsal bir gereklilik olduğunu söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “Yaz aylarında oluşacak kötü kokuları engellemek ve kanallarımızın sürekli temiz kalması için çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.